cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback Stratos AL 5 – bicicleta cu cel mai bun raport calitate-preţ
  |  05/29/2020 15:25:31   |   0 Comentarii
Silverback Stratos AL 5 – bicicleta cu cel mai bun raport calitate-preţ

Când eşti pregătit să treci la o bicicletă full-suspension sau cauţi un 29er rapid cu care să mergi bine pe traseele tehnice, trebuie să te uiţi la biciclete de la gama medie în sus. Când însă găseşti opţiunea care face treaba uneia din gama superioară, dar costă cât una din gama medie, atunci este şi mai bine. Aşa cum este şi cazul modeului Silverback Stratos AL 5.

Stratos AL 5 are la bază bicicleta Silverback Stratos CF SBC care a câştigat premiul Design & Innovation, diferenţa principală fiind materialul din care e construit cadrul, aluminiu în cazul AL 5 şi carbon în cazul CF SBC.

Cadrul noii Stratos AL 5 dispune de tehnologia BURST a pivoţilor suspensiei spate, dar şi de designul intenţionat asimetric al cadrului. Pe scurt este o bicicletă gândită să folosească suspensia la întreg potenţialul , să reducă nevoia de service şi întreţinere şi să-ţi ofere randamentul maxim la fiecare mişcare de pedală.

Avantajul principal pentru care Stratos AL 5 are un atât de bun raport calitate-preţ este combinaţia dintre tehnologia progresivă a cadrului şi calitatea componentelor. Această bicicleta full suspension este echipată cu furca Rock Shox Judy Silver cu 120 mm cursă, shock spate X-Fusion 02 Pro şi jante Surface din aluminiu. Însă pentru viitor, dacă doreşti să o îmbunătăţeşti, vei putea face asta întrucât cadrul permite.

Specificaţii importante:

  • Cadru compatibil cu tijă de şa reglabilă hidraulic
  • Geometria cadrului se potriveşte şi turelor de weekend, dar şi concursurilor
  • Dispune de specificaţiile întâlnite şi la bicicletele de top
  • Dispune de loc pentru două bidoane de apă
  • Garanţie pe viaţă pentru cadru
  • Geometrie POP

-          Noua Silverback Stratos AL 5 este disponibilă în variantele de cadru de la S la XL, toate cadrele fiind capabile să accepte două bidoane de apă. Este o specificaţie utilă dacă eşti mai însetat sau participi la concursuri lungi. Geometria cadrului din aluminiu, varianta AL, este puţin mai „relaxată” în comparaţie cu varianta din carbon, dar acest lucru oferă o plimbare mai echilibrată atât pentru turele de weekend cât şi celor care preferă să meargă la concursuri.

Silverback Stratos AL 5 are un preţ de 7.339 Lei şi este disponibilă în magazinul nostru Barcicleta.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4