cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback anunţă noua cursieră aero Scarosso
  |  06/09/2020 16:42:49   |   0 Comentarii
Silverback anunţă noua cursieră aero Scarosso

Silverback Scarosso este cea mai nouă cursieră din gama bicicletelor de şosea şi face parte din categoria cursierelor aerodinamice.

Silverback Scarosso pune la îndoială aerodinamica convenţională şi nevoile unei biciclete moderne pentru concurs. Cadrul şi furca sunt proiectate în jurul ciclistului, insistându-se pe performanţă, aerodinamică, capabilităţi şi confort. Aceşti factori sunt integraţi împreună, pentru a oferi sportivului o adevărată armă. Scarosso este pe cât de capabilă pe atât de rapidă. Având spaţiu pentru anvelope de până la 32C, cursiera poate fi folosită pe multe tipuri de trasee.

Viteza este bună doar dacă poate fi controlată, acesta fiind şi motivul pentru care Scarosso a fost echipată cu frâne performante hidraulice pe disc. Acest tip de frâne este singura opţiune suficient de bună pentru vitezele la care poţi ajunge cu Silverback Scarosso. Frânele pe disc oferă performanţă bună indiferent de condiţiile meteo, fiind puternice, dar constante şi previzibile.

Cadrul noii Silverback Scarosso este construit din carbon şi are un design asimetric, pentru a se potrivi cu forţele inegale care acţionează în interiorul său. Furca este de asemenea, din carbon şi dispune de Control Pasiv al Aerodinamicii, având un finisaj mat din carbon cu împletitură 3K. Jantele sunt Surface din aluminiu, cu butuci Shimano centerlock. Anvelopele folosite pe noua Scarosso sunt performantele Vittoria Zaffiro 700x28C.

Preţul noii Silverback Scarosso model 4, este anunţat la 1999 euro.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4