cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin email pentru confirmare. În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se mai afla pe stoc veti fi contactat pentru a vi se comunica acest lucru înainte de a fi trimisa comanda.

Metoda de livrare va fi selectata in momentul in care a fost efectuata comanda .

- Ridica din Magazin

- Curier Rapid.

Daca ati ales metoda Curier Rapid :

Termenul de livrare este de  1 – 4 zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Vei primii comanda acasa intr-un interval orar pe care-l vei stabili telefonic, impreuna cu agentul de curierat rapid care iti va aduce coletul.

Te rugam ca inainte sa semnezi de primire, sa verifici cu atentie coletul si sa te asiguri ca acesta nu este deteriorat sau rupt, in urma transportului sau manipularii de catre firma de curierat. Daca te confrunti totusi cu aceasta situatie, te rugam sa ne contactezi imediat si noi vom incerca sa remediem problema cat mai curand posibil.

 Comenzile se livreaza la adresa pe care ne-ai comunicat-o atunci cand te-ai inregistrat pe siteul nostru. In cazul in care doresti sa primesti coletul la alta adresa, te rugam sa specifici adresa in cauza, inainte sa finalizezi comanda. Te rugam sa te asiguri ca datele furnizate sunt corecte si complete, inclusiv cu codul postal si eventual cu punct de reper pentru curier, pentru ca noi sa putem trimite comanda unde trebuie.

Atentie costul de livrare difera in functie de greutatea coletului pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4