cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback Stratos 2020 este bicicleta anului!
  |  05/07/2020 17:44:01   |   0 Comentarii
Silverback Stratos 2020 este bicicleta anului!

Nu a trecut mult de când noua Silverback Stratos CF1 a primit distincţia Design & Innovation Award devenind Bicicleta anului 2020. Este un premiu care merită sărbătorit multă vreme.

De ce este important acest premiu?

Design & Innovation Award este singurul premiu din industria ciclismului care ignoră marketingul companiilor şi jargonul tehnic. O echipă de experţi încearcă fiecare produs în parte, testându-l la maxim pe cel mai dificil teren posibil. Alpii Elveţiei mai precis! Semnul distinctiv Design & Innovation Award prezent pe Stratos chiar înseamnă foarte mult şi confirmă că inginerii de la Silveerback şi-au făcut treaba. Juriul a apreciat nu doar conceptul în sine cu care noul Stratos vine, însă bicicleta chiar a depăşit în performanţe toate celelalte biciclete înscrise la acest concurs.

 

Care sunt motivele pentru care Stratos este unică?

Cel mai nou sistem de link-uri din suspensia spate de la Stratos se numeşte „Burst Flex” şi este alcătuit dintr-un pivot conic supradimensionat şi ţevile spate flexibile ale cadrului. Sistemul elimină nevoia de rulmenţi suplimentari, dar şi micşorează greutatea bicicletei. Lăsând la o parte greutatea mai mică - un mare avantaj în sine, designul unic trapeziodal şi asimetric al cadrului este optimizat pentru rigiditate şi robusteţe. Asta înseamnă că fiecare watt de energie pe care tu îl transmiţi în pedale este transferat nealterat spre transmisie.

 

Dovada performanţei o vedem în rezultate!

Actualul Campion mondial la juniori Luke Moir, foloseşte la competiţii noua Silverback Stratos SBC deja de peste 6 luni. Când Luke oferea feedback echipei de ingineri spunea despre Stratos că este un full suspension care urcă la fel ca un hardtail şi coboară ca o bicicletă de enduro. „Este efectiv mai uşor cu ea să te descurci”, spune Luke Moir.

Jennie Stenerhag, de 7 ori Campion Naţional al Suediei la maraton, a folosit bicicleta Stratos pentru prima oară când se pregătea pentru ediţia 2019 al celui mai greu maraton mtb pe etape din lume, ABSA Cape Epic. După două săptămâni pe această bicicletă, Jennie s-a îndrăgostit de ea. „Este practic o bicicletă pentru urcare, care m-a ajutat extrem de mult”, spune Jennie Stenerhag. Jennie, împreună cu partenera ei de echipă Mariske Strauss, au terminat de mai multe ori pe podium de-a lungul celor 8 zile de concurs la ABSA Cape Epic.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4