cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback Stratos CF 1 premiată cu distincția Design & Innovation Award 2020!
  |  01/16/2020 14:10:47   |   0 Comentarii
Silverback Stratos CF 1 premiată cu distincția Design & Innovation Award 2020!

Silverback a primit Premiul pentru Design și Inovație 2020 la secțiunea MTB, pentru noul Stratos CF1 lansat doar cu puțin timp în urmă.

Distincția Design & Innovation Award este singurul Premiu care testează produsele în lumea reală, evaluându-le în întegime și oferind verdicte pertinente și credibile.

Echipa care evaluează produsele testate este alcătuită din 30 de profesioniști. Printre ei se află jurnaliști, cicliști și ingineri care sunt recunoscuți drept cei mai renumiți experți pe domeniul lor.

Echipa independentă de la Design & Innovation Award a petrecut două săptămâni analizând și testând fiecare pretendent la marele premiu înainte de a publica verdictul final.

De ani de zile părea că industria se străduiește să avanseze doar de dragul progresului, unde totul trebuia să fie “nou”, dar fabricanții negândundu-se și la sustenabilitate sau eficiența costurilor. Tot ce conta era cine are cel mai nou și mai special produs. Însă „nou” nu este întotdeauna mai bun. Doar atunci când inovația rezolvă probleme și îmbunătățește semnificativ factori precum performanță, durabilitate sau manevrabilitate, putem vorbi de inovație.

Distincția Design & Innovation Award nu a făcut economie la resurse când a testat cele mai noi produse, teste care au avut loc pe o gamă largă de tipuri de trasee montane și drumuri alpine din Dolomiți, în sudul Tirolului, la St. Vigil.

Printre candidații la Design & Innovation Award au fost multe produse și multe inovații serioase și tangibile. Și dacă multe chiar rezolvau probleme reale din viața de zi cu zi, altele erau doar vechi cunoștințe în hanie noi sau chiar creeau probleme noi. Astfel, Design & Innovation Award nu doar onorează cele mai deosebite produse care urmează a fi pe piață în sezonul următor, dar și oferă îndrumare într-o lume a trendurilor care se schimbă tot timpul.

Pasiunea furibundă este piatra de fundație a acestui premiu, dorința de a alege cel mai bun produs care va aduce utilizatorului final cea mai bună experiență. Juriul de la Design & Innovation Award nu este ușor de păcălit de marile branduri și de campaniile elaborate de marketing. Oferă egală atenție și mărcilor mai mici, oferindu-le șansa de a le arăta de ce sunt în stare.

„Silverback Stratos CF1 este o bicicletă full-suspension de cros country gândită pentru cicliștii cu adevărat pasionați care doresc accelerație maximă. Spatele rigid înseamnă efect minim de kickback și asigură accelerație puternică la plecarea de pe loc. În timp ce suspensia de 100 mm și roțile 29er din carbon oferă caracteristici bune de trecere peste obstacole, geometria echilibrată inspiră încredere pe coborârile tehnice. Pe urcări, Stratos este o adevărată rachetă, lucru care nu este nicio supriză având în vedere greutatea mică a biciletei de doar 10,86 kg. Cadrul complet din carbon oferă un grad mare de rigiditate verticală, dar fără a se simți prea dur asupra riderului. Iar designul asimetric al cadrului este pur și simplu frumos. Indiferent cât de variat sau dificil va fi următorul traseu de cross country, noua Silverback Stratos se va simți ca acasă.”

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4