cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Luke Moir propulsat de Silverback, este numărul 1 în lume!
  |  01/20/2020 15:29:32   |   0 Comentarii
Luke Moir propulsat de Silverback, este numărul 1 în lume!

Riderul Silverback, Luke Moir în vârstă de 17 ani, este oficial clasat drept numărul unu în lume la categoria sa Juniori XCO MTB.

Clasamentul ține cont de cursele care au avut loc în întreaga lumea de-a lungul unui an și la care concurenții au obținut puncte UCI. Pentru a se asigura că acest clasament este corect, numărul de curse organizate într-o anumită țară unde concurentul poate obține puncte este limitat. De asemenea numărul de concursuri la care poți acumula puncte care să conteze la scorul tău general, este de asemenea restricționat. Cicliștii pot acumula puncte participând la campionatele lor naționale, Campionatele Continentale și la cursele din seria Junior World Races care au loc peste tot în lume.

Un rol important în clasamentul lui Luke Moir a avut locul 5 la Campionatele Mondiale 2019 care au avut loc în august, în Canada.

Luke are de gând să-și păstreze clasarea în Top 5 de-a lungul următorului sezon pentru a-și asigura un start bun la Campionatele Mondiale de anul acesta, care vor avea loc la Albstad, în Germania. Țelul său principal este podiumul din iunie și mult doritul titlu de Campion Mondial la juniori. Țelurile pe termen lung ale lui Luke sunt reprezentarea Africii de Sud la Olimpiadă.

Cu toate astea, fiind un sud-african care concurează peste tot în lume, doar să ajungă la linia de start este o provocare în sine. Mai mult, Luke Moir nu primește susținere din partea federației naționale, tot ce s-a întâmplat până acum fiind mulțumită familiei, donatorilor și sponsorilor: Silverback Bikes, Leatt Protective Wear, South Industry Rims, Red Bull, Thule, Enduren, Bike Park Constantia Uitsig și Skullcandy.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4