cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback S-Electro 29 Sport – Aventură întreaga zi!
  |  01/30/2020 10:34:12   |   0 Comentarii
Silverback S-Electro 29 Sport – Aventură întreaga zi!

Ai de gând să ieși cu bicicleta în natură pe off-road? Aruncă o privire la noua gamă de mtb-uri electrice Silverback S-Electro.

Noul mtb S-Electro 29 Sport este echipat cu tehnologie de ultimă oră, dar și cu soluții “smart” de integrare. Spre exemplu acumulatorul este instalat în interiorul țevii downtube a bicicletei, fiind astfel foarte discret și perfect intergrat în designul curat al bicicletei. O astfel de instalare a bateriei îți oferă acces ușor atunci când ai nevoie să o demontezi, bicicleta inspirând încredere atunci când o folosești la drumul spre serviciu sau în excursii la munte.

Silverback S-Electro este confortabilă și echipată cu groupsetul Shimano cu 10 viteze și suspensia față SR Suntour XCR 34-AIR Boost, cu o cursă de 100 mm.

Silverback S-Electro este potrivită pentru tine dacă îți plac excursiile lungi și cățărările provocatoare. Motorul electric Shimano Steps E7000 transformă bicicleta într-una foarte capabilă off-road, oferindu-ți momente de neuitat în natură.

Acumulatorul Darfon Li-Ion cu 36V și 504Wh, împreună cu încărcătorul „Smart” Darfon, se asigură că încărcările se fac repede, iar autonomia durează întreaga zi.

Silverback S-Electro este bicicleta electrică robustă și potrivită pentru explorare off-road, dar la fel de eficientă și în oraș.

Bicicletele mtb electrice Silverback S-Electro Sport sunt disponibile în varianta cu roți 29er și 27,5 la prețul de 13.099 lei. Gama mtb S-Electro conține și variantele Comp, Trail Sport la prețurile de 14.539 lei respectiv 13.099 lei.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4