cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback anunţă tija de şa reglabilă Surface
  |  12/23/2019 17:16:05   |   0 Comentarii
Silverback anunţă tija de şa reglabilă Surface

Mulţi spun despre tija de şa reglabilă hidraulic că este una din cele mai importante invenţii în lumea mtb-ului. De ce? Pentru că pe mtb întâlneşti teren şi înclinaţii de toate felurile. De la drumuri forestiere docile la poteci super agresive. Iar atunci când ai de coborât ceva abrupt, de cele mai multe ori tija de şa ridicată te încurcă mult. Cu siguranţă în acele momente ai simţit nevoia să laşi tija de şa în jos. Însă nu este plăcut să te opreşti, să cobori şaua şi apoi să continui. Cel mai bine este să poţi face asta din mers. Iar tija de şa reglabilă hidraulic şi pe care o controlezi direct de pe ghidon, exact asta face.

Tija de şa Surface de la Silverback oferă o ghidare internă prin cadru a cablului de acţionare, pentru a oferi bicicletei o imagine elegantă. Maneta de acţionare este instalată confortabil, pe ghidon. Poţi astfel regla înălţimea tijei de şa fără să mai iei mâinile de pe ghidon.

Pe teren accidentat şi complicat ai nevoie să-ţi poţi mişca corpul pe bicicletă fără să fii încurcat de şa. Acest lucru înseamnă practic mai multă încredere pe bicicletă, echilibru şi tehnică mai bună. Tijele de şa Silverback Surface sunt acţionate prin cablu şi au nevoie de întreţinere minimă.

Acţionarea lină şi fiabilitatea oferă amândouă, o excelentă experienţă pe bicicletă. Tija de şa este disponibilă în mai multe variante de înălţime şi reglaje, pentru performanţă de încredere. Întreţinerea este facilă întrucât cartuşul pneumatic intern poate fi la nevoie schimbat uşor de utilizator.

Ergonomia manetei de acţionare a fost serios gândită. A rezultat o manetă robustă ce dispune de reglaje pentru a se potrivi cu orice mărime de palmă. Maneta este gândită să fie instalată pe partea stângă a ghidonului, acolo unde era în trecut maneta schimbătorului faţă, fiind ideală pentru bicicletele cu transmisie 1x. Tija de şa dispune de asemenea de un colier discret şi sistem de fixare a şeii la fel de discret, cu opţiune Dual Bolt Micro Adjust.

Ghidarea este internă, cu alte cuvinte cablul merge de la ghidon la tija de şa prin interiorul cadrului. Pentru ca această tijă de şa să fie compatibilă cu cadrul tău, cadrul trebuie să fie din fabrică pregătit pentru o astfel de opţiune.

Tija de şa este construită din aluminiu 7075-T651, are zero mm setback, presiunea aerului poate fi reglată după preferinţe, nivelul minim de inserţie în cadru este clar marcat pe tijă, iar nivelul înălţimii la care poate fi şaua reglată este infinit.

Maneta tijei de şa este compatibilă cu adaptorul Sram Matchmaker, iar greutatea este de 40 g. Greutatea cablului şi a cămăşii este de 90 g. Lungimea cablului este de 1710 mm, iar cămaşa are 1500mm. Preţul anunţat al tijei de şa Silverback Surface este de 129 euro, iar în România va fi disponibilă în prima jumătate a lui 2020.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4