cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Traseu de mtb sau gravel – Circuit la Vulcanii Norioși
  |  07/30/2020 16:33:19   |   0 Comentarii
Traseu de mtb sau gravel – Circuit la Vulcanii Norioși

Perioada de concedii este în toi, așa că fiecare dintre noi caută zilele astea locuri frumoase unde să se plimbe cu bicicleta. În cazul în care ai intrat în pană de idei, noi îți recomandăm un circuit de 31 km cu bicicleta pe dealurile Buzăului, în zona vulcanilor noroioși.

De-a lungul acestui traseu poți vizita trei zone cu vulcani noroioși: vulcanii de la Beciu, Pâclele Mari și Pâclele Mici. Cei mai spectaculoși, activi și izolați sunt vulcanii de la Beciu, însă cei mai mari, întinși pe suprafața cea mai mare, sunt vulcanii de la Pâclele Mari.

Acest traseu se desfășoară cam 50% pe asfalt și 50% pe drumuri forestiere, așadar bicicleta ideală pentru tura asta este fie mtb-ul fie bicicleta de gravel, ținând cont și de faptul că acolo unde mergi pe forestier, drumul este bun. Din gama Silverback îți recomandăm modelul de mtb Slade 4, sau gravel-ul Siablo GR, aceasta din urmă fiind și testată de revista românească de ciclism Freerider.ro.

Dacă pleci în această mini-aventură nu uita să iei cu tine suficientă apă. Dacă este vreme bună, zona este în cea mai mare parte foarte însorită. Așadar nu uita hidratarea și evident, crema de soare.

Traseul este descris în detaliu pe site-ul Freerider, iar articolul poate fi citit în întregime aici. Tot aici găsești și un clip video cu întreaga excursie cât și posibilitatea de download pentru track-ul gps, pe care îl poți încărca apoi pe telefon sau dispozitivul tău de navigare.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4