cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Excursie „Overnight” cu Silverback Scoop Single 2
  |  08/05/2020 15:43:58   |   0 Comentarii
Excursie „Overnight” cu Silverback Scoop Single 2

Multe din excursiile cu bicicleta de azi se fac pe electrice, dar aceste biciclete sunt destul de grele și de multe ori greutatea în plus se simte pe traseu, chiar dacă ai un motor electric care te ajută. În schimb, pentru greutate mai mică, dar eficiență la fel de bună, mulțumită anvelopelor mari, poți alege să-ți faci excursia cu un fat bike, un mtb cu anvelope late.

fat-bike.de

La fel cum a ales să procedeze și Dan de la fat-bike.de, care pentru excursia sa de două zile a folosit un Silverback Scoop Single 2 echipat cu transmisie Sram SX. Bicicleta, cu o greutate de aproximativ 15 kg, împreună cu bagajele și cortul, au însumat doar 22,2 kg.

fat-bike.de

Traseul de două zile a fost ales în așa fel încât să includă peisaje cât mai frumoase, iar pentru că mtb-ul fat bike era capabil, totul a fost destul de spontan stabilit, de-a lungul rutei. Însă, atunci când stabilești o rută pe un traseu pe care nu ai mai fost, trebuie să te gândești bine dacă distanțele sunt corect estimate. Ca și în cazul de față, când Dan și-a supraestimat energia, iar distanțele au fost alese cam la limită.

fat-bike.de

Dar mai ales bicicleta trebuie să fie capabilă să facă față traseului. Spre exemplu Silverback Scoop Single 2 este echipată cu transmisia Sram SX Eagle, cu cel mai mare pinion de 50t, care l-a salvat de multe ori pe Dan din situații dificile, atunci când urcarea era prea abruptă.

fat-bike.de

Articolul excursiei a fost publicat în original pe fat-bike.de și poate fi citit în întregime aici. Bicicletele fat Silverback sunt disponibile în magazinul nostru Barcicleta din Craiova sau online pe uvx.ro.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4