cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Pompa specială “shock pump” pentru suspensiile bicicletei
  |  08/12/2020 16:58:07   |   0 Comentarii
Pompa specială “shock pump” pentru suspensiile bicicletei

O pompă pentru shock este ceva ce fiecare mtb-ist ar trebui să aibă în trusa de scule. Când vine vorba de reglajele suspensiilor, preferințele variază foarte mult. Cum vrei să se simtă suspensia depinde cam de tot: de tipul bicicletei, ramura mtb-ului, stilul tău de mers pe bicicletă și mai ales de preferințele personale ale ciclistului. O bicicletă cu suspensii prost reglate sau greșit reglate, poate să transforme excursia pe bicicletă din plăcere în chin.

Când faci reglajele bicicletei într-un service de biciclete, mecanicul va ajusta suspensiile în funcție de greutate ta și stilul de mers pe bicicletă însă din cauza mai multor alte variabile, șansele sunt ca reglajul să nu fie perfect. Ideal este ca tu să mergi pe bicicletă o perioadă după care să începi să experimentezi cu reglajele suspensiilor, inclusiv presiunea din furcă respectiv shock-ul spate. Desigur că te poți întoarce la service pentru orice modificare, dar nu este nevoie.

Pompa pentru shock Born to be Fast de la Silverback, este mică și ușor de luat cu tine în tură. O poți avea cu tine, și la nevoie face reglajele necesare chiar acolo, pe traseu.

Pompele pentru suspensii, spre deosebire de pompele pentru cauciucuri, sunt proiectate să fie precise, pentru volum mic de aer pompat, dar la presiune mare. O pompă de shock poate umfla chiar și până la 300 psi. Pentru a ajunge la valvele suspensiilor, care se pot afla în locuri înguste, furtunul pompei este suficient de lung, flexibil și se poate roti la 360 grade.

Cel mai convenabil mod de reglare precisă a suspensiei este să te dai de mai multe ori pe o secțiune de traseu tehnic pe care o cunoști dupa care să ajustezi presiunea aerului din suspensie după fiecare tură, până simți că bicicleta merge perfect peste orice denivelare. Pompa de shock dispune de asemenea, de o valvă pentru ejectarea controlată a aerului, în cazul în care ai pompat prea mult și vrei să dai afară puțin aer, dar în mod controlat și măsurat.

Pompele pentru shock, dar și pe cele clasice pentru anvelope, le găsiți la magazinul nostru Barcicleta din Craiova sau online pe UVX.ro

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4