cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Abus Moventor, testată de revista Freerider
  |  07/07/2020 17:25:52   |   0 Comentarii
Abus Moventor, testată de revista Freerider

Casca de protecție este de la sine înțeleasă când urmează să faci o excursie cu bicicleta. Proverbul “paza bună trece primejdia rea” este cât se poate de avărat, iar casca de protecție trebuie purtată atunci când plecăm la drum cu bicicleta.

Revista românească de ciclism Freerider a testat casca Abus Moventor, iar concluziile redactorilor au fost cât se poate de pozitive. „Ce observi imediat este confortul oferit de ventilație”, spun redactorii. „Ai 20 de fante de aerisire din care 8 frontale, pentru intrare și 12 pentru evacuarea aerului cald. La interior, fantele sunt unite între ele prin canale adanci care canalizaeză aerul pentru a-ți răci eficient capul. Eu am simțit efectul.”

În spiritul renumelui pe care Abus îl are în lume în privința securității, și când vorbim despre căștile de protecție pentru ciclism brandul nu se dezminte. „Din punct de vedere al protecției la impact, în plus față de construcția clasică In-Mold cu EPS (polistiren expandat) pe care o are orice cască, la Abus Moventor există o ranforsare suplimentară integrată la interiorul polistirelului. I se spune ActiCage, aceasta având rolul optimizării stabilității pe cap.”

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider și poate fi citită în întregime aici. Căștile de protecție pentru ciclism ABUS pot fi găsite la magazinul nostru Barcicleta din Craiova sau online la Uvx.ro.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4