cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Ghidonul drop Surface – tot ce trebuie să știi despre el
  |  07/01/2020 17:40:36   |   0 Comentarii
Ghidonul drop Surface – tot ce trebuie să știi despre el

Ghidonul Surface tip „drop” pentru cursiere, combină o construcție rafinată cu tehnologie aerodinamică, testată și dovedită a fi funțională. Ghidonul Surface din carbon, oferă platforma cu cea mai bună funcționalitate și integrare cu restul pieselor bicicletei.

Profilul ghidonului dispune de tranziții cursive între regiunile sale. Această caracteristică elimină potențialele zone de stres din structura ghidonului. Partea superioară a sa este derivată din designul unui profil tip „aerofoil”, pentru a mări forța aerodinamică de apăsare, generată de aerul care trece peste suprafața ghidonului.

Surface este compatibil cu cablurile mecanice și conductele hidraulice, care pot fi ghidate în întregime sau doar parțial pe la interior. Acest lucru depinde de cadrul biciclete, dar și de specificațiile pipei folosite. Pe de altă parte ghidonul Surface este compatibil cu cerințele transmisiei electronice Shimano Di2. Având o zonă specială unde ghidolina trebuie instalată, aria frontală de impact cu aerul este semnificativ redusă.

Ghidonul Surface este disponibil în trei variante de lățimi: 400, 420 și 440 mm. Cu un reach de 82 mm și un drop de 124 mm, ghidonul oferă un sentiment „compact”, prin care este avantajat controlul indiferent dacă ți mâinile de sus sau în dropuri. Surface oferă și un unghi de 4 grade prin care dropurile se depărtează de cadru, pentru a oferi încheieturilor mâinilor o poziție cât mai naturală.

Ghidonul din carbon Surface este potrivit bicicletelor de șosea, în special acolo unde funcționalitatea este importantă. Este la fel de potrivit și pentru cadrele aerodinamice, mai ales acolo unde ghidarea cablurilor și conductelor poate fi făcută intern, prin pipă.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4