cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Tinerii campioni pedalează pe Silverback!
  |  10/14/2019 16:56:03   |   0 Comentarii
Tinerii campioni pedalează pe Silverback!

Cei mici vor prinde gustul mersului pe bicicletă încă de la vârste fragede dacă bicicleta pe care o folosesc le este potrivită vârstei, înălțimii, condiției fizice și nivelului de pricepere. Din acest motiv Silverback are o bicicletă cu geometrie potrivită și roți de dimensiuni corecte pentru fiecare categorie de vârstă.

Bicicletele Silverback pentru copii dispun de geometrie ușor de folosit de cei mici, care are grijă de nevoile micilor aventurieri. Pentru a se asigura confortul mâinilor și corpurilor lor mai mici, bicicletele sunt echipate cu componente specifice, cum ar fi ghidoane mai mici, manșoane mai mici și șei mai mici.

Deja cel mic a depășit nivelul roților de 24 inch? Noua Silverback Stride Junior este echipată cu roți de 26 inch pentru a se potrivi copiilor mai mari. Însă în continuare echiparea importantă rămâne specifică celor mici, și anume ghidonul îngust și cadrul mai mic. Silverback Stride Junior este dotată cu suspensie față Suntour XCE cu o cursă de 100 mm, care va contribui la confortul celui mic, dar dispune și de montanți pentru aripi și portbagaj. Astfel bicicleta va fi utilă și la drumuri mai lungi. Silverback Stride este disponibilă cu cadre mărimile S și XS.

Colecția 2019 de biciclete Silverback Skid cu roți de 24 inch, cuprinde biciclete noi cu cadre ușoare din aluminiu. Echiparea este atent aleasă pentru a se potrivi celor mici și oferi cea mai frumoasă experiență. Silverback Skid cu roți de 24 inch este de asemenea, echipată cu frâne pe disc, lucru pe care mai rar îl întâlnești la bicicletele mărcilor concurente.

Pentru sezonul 2019, bicicletele Silverback Spyke cu roți de 20 inch, primesc un cadru și geometrie nouă. Ușoare, robuste și de încredere, modelul Spyke este bicicleta ideală pentru drumul spre și de la școală al celui mic. Ca și în cazul modelului mai mare Skid, bicicleta Spike varianta “D”, este echipată cu frâne pe disc, fapt care este și mai rar întâlnit la bicicletele mărcilor concurente.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4