cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Ce rezervă viitorul la Silverback? Sezonul 2020 pe scurt
  |  10/17/2019 16:33:51   |   0 Comentarii
Ce rezervă viitorul la Silverback? Sezonul 2020 pe scurt

Bicicleta nu se va opri niciodată din evoluție, iar dovadă este sezonul 2019 al mărcii Silverback. A fost anul noii Silverback Stratos CF SBC, al sosirii ciclocrosului Siablo CF și al utilizării unui cadru nou-nouț din carbon pe gravel-ul electric Silverback S-Electro.

Ce urmează în 2020?

”Viitorul pentru bicicletele de șosea se va materializa în folosirea de roți tubeless la nivel de specificații OEM. Se simte faptul că idustria cere acest lucru, de a face disponibile roțile tubeless de-a lungul întregii ierarhii de modele de biciclete. Roțile tubeless au mai puține șanse să facă pană sau pot astupa o pană la nevoie, cu condiția ca anvelopa să nu fie tăiată. De asemenea roțile tubeless au rezistanță mai mică la înaintare și oferă mai mult feedback din partea drumului întrucât este mai puțină rigiditate în sistem”, spune Eduan – inginer mecanic la Silverback.

„2020 va fi anul în care companiile care încă nu erau la zi, își vor actualiza geometriile cadelor, alegând opțiunile moderne. Odată ce geometriile vor începe să nu mai fie des modificate, va urma un mai bun conses între companii, iar cicliștii vor începe să aibă mai multe opțiuni ca niciodată. Secretul va sta în educarea consumatorului, întucât încă vedem oameni care cred că bicicletele cu unghi al furcii sub 70° nu pot urca”, spune Thomas – inginer la Silverback.

„Pentru anul următor, dar și pentru viitor, vom avea noutăți în ce privește culorile, combinații de culori și grafică, gândite toate să se potrivească fiecărei biciclete în parte, fiecărei componente sau accesoriu”, spune Craig – designer grafic la Silverback.

Silverback dorește ca în 2020 să continue curba ascentantă începută. Au ales să fie cei mai buni și se așteaptă ca aceste dorințe să se împlinească. Silverback caută perfecțiunea, iar calitatea bicicletelor contruite este cel mai bun exemplu în acest sens.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4