cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
A fost lansată noua Silverback Stratos!
  |  03/15/2019 13:26:11   |   0 Comentarii
A fost lansată noua Silverback Stratos!

Noua Silverback Stratos SBC este o bicicletă de ultimă generație la al cărei cadru s-a folosit un layup din carbon foarte meticulos creeat. Stratos este absurd de ușoară, foarte eficientă și special gândită să exceleze la cele mai grele concursuri din lume. Stratos este cu adevărat potrivită pentru pretendenții la podium!

Designul asimetric al cadrului disipează forțele care acționează asupra cadrului, în funcție de magnitudine și localizare, atenuând tensiunile din cadru acolo unde sunt cel mai concentrate.

Pivotul supradimensionat și conic împreună cu suspensia Burst Flex și linku-ul din carbon al suspensiei, fac din această bicicletă una extrem de ușoară și agilă, special pentru concursuri.

Echiparea noii biciclete este cea corectă din start: geometrie POP, transmisie Sram XX1 Eagle, furcă Fox 32 cu 110 mm cursă, roți Stan’s Podium. Stratos este gândită să exceleze la cross country, maraton și trail.

Ne delectăm pentru moment doar cu fotografiile acestei biciclete, dar să fim cu ochii pe ea pentru că va fi in față la multe din concursurile acestui sezon.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4