cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Invazie în Asia!
  |  03/12/2019 17:58:55   |   0 Comentarii
Invazie în Asia!

Wayne Schell de la canalul Youtube Ride Rate Review, ne ia în aventura lui petrecută în Asia. Excursia este despre descoperirea unor locuri mai puțin cunoscute, călătorind pe poteci și drumuri forestiere, având la el doar lucrurile esențiale. Ai visat vreodată la potecile din Malaesia?

Dacă ai vrea să faci o excursie în zonă, în viitorul apropiat și nu știi ce trebuie să ai la tine, Wayne ne povestește în cele ce urmează, cu ce se descurcă el.

Bicicleta enduro

O bicicletă enduro oferă cea mai mare distracție pe poteci însă dacă parcurgi distanțe mai mari e bine să te gândești dacă nu cumva ar fi mai bine un mountain bike normal. Bicicleta enduro este practic un mtb robust potrivit pentru a merge tare la vale. Silverback Slider LT 1, cu suspensii de 160 mm, este modelul potrivit pentru acest tip de aventuri. Suspensia BURST și roțile de 27.5 inch ajută de asemenea foarte mult atunci când viteza crește.

Slider LT dispune de un triunghi spate robust și pârghii mici ale suspensiei pentru o rigiditate îmbunătățită. Suspensia BURST este gândită să devoreze denivelările de pe potecă și să ofere riderului cât mai mult control.

Ia la tine doar lucrurile esențiale!

Haine mai largi. Este important să ai și pantaloni cu multe buzunare, pentru a putea ține acolo lucrurile de care ai nevoie în mod curent. De asemenea, trebuie să ai singur grijă de tine pe perioada expediției. Dacă la final de zi ajungi la hotel, atunci geanta de șa este suficientă pentru transportul lucrurilor.

În geanta de transport a lui Wayne găsim: bicicleta Silverback Slider LT 1 și hainele cu care merge pe bicicletă, o geantă de mână pentru echipamentul foto, laptop și accesoriile pentru camera foto.

Însă câteodată lucrurile pe care le poți lua „pe” bicicletă nu sunt suficiente. În acest caz este posibil să fie nevoie și de un rucsac. În rucsac Wayne are următoarele: 3L apă, baterii pentru GoPro, baterii pentru stabilizatorul gimbal, trusa de prim ajutor, bride de plastic (șoricei), snack-uri, jacheta de ploaie, telefonul.

GPS-ul este de asemenea important. Wayne folosește un Garmin Fenix 3 pe care-l ține la mână, deci nu pe ghidonul biciclete. Îl poți urmări pe Strava pe timpul aventurilor.

Medicamentele nu trebuie să lipsească. Când călătorești într-o zonă necunoscută a lumii, în special Asia sau Africa, interesează-te mai întâi dacă trebuie să faci vreun vaccin special. Apoi ia la tine medicamente pentru febră, probleme stomacale și evident, pentru sterilizare în cazul în care cazi.

Când te duci să explorezi drumuri noi este vital să ai la tine piese de schimb, pentru că ești departe de civilizație sau ajutor. Dacă ai la tine sculele și piesele de rezervă vei putea continua excursia fără probleme. Pentru aventura din Asia, Wayne are la el următoarele: 1 camera de rezervă, 4 „viermi” pentru reparații tubeless, 1 multitool, ulei de lanț, bride de plastic, patent Leatherman și ureche de rezervă pentru schimbătorul spate.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4