cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Un om, o bicicletă, o capodoperă
  |  03/07/2019 16:28:25   |   0 Comentarii
Un om, o bicicletă, o capodoperă

Silverback GmbH este o companie cu sediul în Stuttgart, Germania, care vinde biciclete în peste 60 de țări. Faptul că fiecare bicicletă, indiferent de preț, este asamblată și verificată în laboratorul Silverback de către o singură persoană, un mecanic profesionist, ne asigură că ciclistul primește o “capodoperă” ca un întreg.

Țelul Silverback este să producă cu Pasiune și să creeze cu Inovație, produse excelente la un preț corect. Să revoluționeză Dinamica Ciclismului. Mecanicii acreditați de la Silverback sunt pregătiți să-ți livreze bicicleta pe care o poți comanda direct de pe website.

Germanii sunt cunoscuți drept cei care schimbă regulile jocului atunci când vine vorba de știința Dinamicii Avansate în Ciclism și asta pentru că echipa este pasionată de ceea ce face, mai precis să construiască și să livreze bicicleta perfectă pentru fiecare stil de padalat în parte.

Faptul că bicicletele sunt gândite și construite de profesioniști se traduce printr-un sentimant natural și de încredere pe care îl ai când mergi pe un Silverback, indiferent de ramura ciclismului care te pasionează. Acum că există Labortorul German de Asamblare și mai multă pasiune și energie se pune în fiecare bicicletă construită și livrată.

Echipa care lucrează la bicicletele Silverback este de top și din acest motiv germanii acceptă în service orice mărca sau model de bicicletă, pentru reparații, upgrade-uri sau service.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4