cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Revista Freerider - recenzie foarte bună pentru Silverback Superspeed!
  |  02/14/2019 16:24:11   |   0 Comentarii
Revista Freerider - recenzie foarte bună pentru Silverback Superspeed!

Într-o recenzie publicată pe site-ul revistei românești de ciclism Freerider.ro, redactorii au testat noul mtb Silverback Superspeed 1.0. Bicicleta a fost construită cu gândul la cursele internaționale de la cel mai mare nivel, concursuri la care participă și echipele sponsorizate de Silverback. Bicicleta s-a comportat excelent, iar recenzia a confirmat acest lucru.

Redactorii au fost impresionați de performanțe din primul moment al articolului spunând că “Se întâmplă destul de rar ca la Freerider să avem onoarea testării unei biciclete cu adevărat de top”. Inginerii germani care au gândit și construit bicicleta au inclus în design toate tehnologiile contemporane care fac din Superspeed o armă redutabilă la orice concurs sau sesiune de antrenament.

Însă în plus față de tehnologiile comune, Superspeed dispune de „MonoBurst”, modul prin care bicicleta oferă ciclistului o microsuspensie integrată direct în cadru. „Este folosită însăși proprietatea elastică a carbonului pentru a imprima cadrului această mică flexie”, spun redactorii care au testat bicicleta. Suspensia este foarte mică însă suficientă cât să ofere ciclistului un avantaj în fața celorlalți cicliști.

„Concluzia testului e cât se poate de evidentă”, spune Dan Mazilu care a facut recenzia. „Nu este niciun dubiu că sunt foarte încântat de Silverback Superspeed 1.0. Este cu siguranță bicicleta care, dacă nu aș fi trecut la full suspension, mi-ar fi plăcut să o am în colecție la capitolul „cel mai bun hardtail pe care l-am testat până acum”. Este o bicicletă foarte performantă pentru cross country, cu un cadru cu finisaje excelente care țin cont nu doar de funcționalitate ci și estetică”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.

Bicicleta Silverback Superspeed 1.0 are prețul recomandat de de 10.799 lei. 

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4