cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Revista Freerider a testat fat-ul Scoop Single, cu rezultate excelente!
  |  02/14/2019 16:18:20   |   0 Comentarii
Revista Freerider a testat fat-ul Scoop Single, cu rezultate excelente!

Iarna aceasta fat bike-ul Silverback Scoop Single a fost testat de revista romaneasca de ciclism Freerider, iar redactorii au fost foarte încântați de performanțele bicicletei. Scoop Single a fost dusă în mai multe locații pentru a o testa în medii diferite, de la înălțimile Făgărașilor la înălțimile Bucegilor.

Redactorii vorbesc mai întâi despre aspect, pentru că este primul lucru care încântă privirea. “Primul lucru care impresionează la Scoop Single este aspectul îngrijit. Deși bicicleta nu este vreun “OZN” de cross country sau cursieră, germanii de la Silverback nu au scăzut nivelul calității construcției sau grija pentru detalii. Sudurile cadrului sunt excelente, iar ghidarea cablurilor, deși nu este internă, este frumos aplicată pe exteriorul cadrului, ficare cablu sau conductă hidraulică având ruta și prinderea sa separată”.

Au fost apreciate și opțiunile suplimentare pe care le are acest model, spre exemplu prinderile Thru-Axle pentru roți. „O caracteristică suplimentară pe care o găsim la modelul Single ține de butuci și instalarea roților în cardu. Spre deosebire de modelele mai ieftine unde avem prindere QR 9 mm a roților, la Single avem Thru-axle și pe față și pe spate. Această opțiune oferă bicicletei o rigiditate mai bună și ramdament mai mare la pedalare”.

Însă geometria este cea mai importantă la o bicicletă, chiar mai mult decât echiparea, pentru că trebuie să te simiți bine când pedalezi. „Pe traseu am simțit-o potrivită pentru destinația bicicletei și anume ture recreaționale”, spun redactorii. „Cu toate astea geometria se potriveste și la un concurs, unde ai nevoie de o poziție mai agresivă”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider și poate fi citită în întregime aici. Bicicleta Silverback Scoop Single are prețul recomandat de 6.549 Lei.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4