cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Mariske Strauss și Jennie Stenerhag câștigă la Tankwa Trek 2019
  |  02/13/2019 14:05:43   |   0 Comentarii
Mariske Strauss și Jennie Stenerhag câștigă la Tankwa Trek 2019

Mariske Strauss, Africa de Sud și Jennie Stenerhag, Elveția, au câștigat dificila etapă regină de la maratonul mtb Tankwa Trek 2019. Duoul a reușit să câștige și tricoul roz, la finalul etapei 3.

Strauss și Stenerhag au castigat Tankwa Trek la finalul celor 89 km din e 4a si ultima etapa, care s-a finalizat la Koue Bokkeveld, duminica 10 februarie. Cele doua concurente de la Silverback Fairtree au castigat al General Elite cu timpul 13:03:20.

foto www.zcmc.co.za

Mariske Strauss și Jennie Stenerhag, au adăugat la victoria etapei 3 și câștigarea etapei 4, obținând astfel titlul la General. Echipa Silverback Fairtree a început mai încet în cadrul etapei întâi terminând pe locul 3 și pe doi la etapa a 2a. Însă ritmul s-a accelerat, iar cele două au obținut locul întâi la următoarele două etape.

foto www.zcmc.co.za

Lupta a fost strânsă până în ultima zi, însă Strauss și Stenerhag au terminat cu un avans de 1:20 minute, plasându-le astfel pe Annie Last și Candice Lill pe locul 2, iar pe Anne Terpstra și Barbara Benko pe 3. Annie Last și partenera sa s-au luptat din greu pentru a rămâne pe 2 la General, totul fiind ingreunat și de problemele mecanice aparute în prima etapă.

foto www.zcmc.co.za

„Dacă a fost o bucată din traseu unde știam că ne vom descurca excelent aceasta ar fi Merino Monster”, spune Stenerhag. Restul cățărării le-a ajutat să micșoreze timpul față de lidere.

foto www.zcmc.co.za

Strauss a fost copleșită de cât de bine s-a descurcat acum la început de sezon. “Este foarte bine pentru mine personal, dar și pentru ciclismul feminin în general, să am șansa de a concura împreună cu atâția concurenți elite.”

foto www.zcmc.co.za

Mariske și Jennie au ales să concureze pe mtb-ul Silverback Sesta SBC, pentru că este cunoscut pentru fiabilitate, aderență excelentă, control și confort, atribute care s-au simțit în toate cele patru etape ale maratonului.

foto www.zcmc.co.za

Echipa Silverback Fairtree s-a simțit excelent la Kaleo Guest Farm și privește cu încredere spre următoarele podiumuri la Absa Cape Epic 2019, care va avea loc între 17 și 24 martie.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4