cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Mititelu Andrei Nicolae câștigă la Campionatul Național de Ciclocros 2019
  |  02/12/2019 13:21:46   |   0 Comentarii
Mititelu Andrei Nicolae câștigă la Campionatul Național de Ciclocros 2019

Riderul Silverback, Mititelu Andrei Nicolae, a câștigat în decembrie Campionatul Național de Ciclocros la categoria sa Amatori. „Am ajuns de vineri în București, pentru a face recunoașterea traseului”, spune Andrei. „Am dat câteva ture cu ceilalți concurenți. Traseul părea ok și mediu din punct de vedere al zonelor tehnice (o urcare foarte abruptă, câteva scări și un offcamber în coborâre).” Însă în ziua concursului situația s-a schimbat datorită unor probleme organizatorice. “Sămbătă dimineață, ajuns la zona de start, aveam să aflăm că traseul s-a schimbat total, fiind acum în mare parte pe aleile asfaltate, pietruite sau cu dale de beton. Așa că am și fugit repede să fac o recunoaștere”, povestește Andrei.

În noua formă, traseul urma să fie unul de fugă, cu multe linii drepte, acoperite cu zăpadă care totuși a fost binevenită. Singurele urcări au fost pe scări, în rest treseul a fost plat și în ușoară coborâre.

„La start eram în a 2a linie dupa elite”, spune Andrei. „S-a plecat destul tare, dar când am ajuns la trepte am intrat cu toată viteza în ele și am recuperat poziții bune, avându-i în fața mea doar pe cei de la elite. În a 2a tură încă aveam contact cu ei și un avans destul de mare la categoria mea. De aici mi-am propus să merg la un ritm mare, dar în siguranță”.

„În ultima tură cam pe la jumătatea traseului, aud de la boxe că a terminat primul concurent de la elite. Ajung și eu peste câteva minute la linia dreaptă de la final, după care am savurat din plin momentul victoriei mele la categoria Amatori, obținând și un loc 5 la General”.

Partenerul de concurs al lui Andrei Mititelu a fost ciclocrosul Silverback Siablo CX. „Este o bicicletă de care am fost chiar mândru și pot spune că n-am avut nici un impediment sau dezavantaj cauzat de bicicletă”, mărturisește Andrei la final de concurs. „M-a ajutat să îmi pun în evidență ,,skilurile”. În toate cele 7 curse de ciclocros  nu am avut nici măcar o pană. Este o bicicletă ușoară, rigidă, schimbă bine, frânează puternic și este fix ce trebuie pentru ciclocros. Iar pentru asta le mulțumesc celor de la Uvsport România!”

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4