cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback Stratos CF1 testată de revista Freerider
  |  09/03/2020 13:25:40   |   0 Comentarii
Silverback Stratos CF1 testată de revista Freerider

Bicicletele din gama Stratos fac parte din categoria celor gândite să ofere performanță maximă în condiții de concurs. Silverback a creeat aceste biciclete mtb special pentru a pune în valoare antrenamentul ciclistului. Și asta pentru că de multe ori atleții sunt limitați de echipamentul pe care îl folosesc, ei fiind în măsură să ofere performanță mult mai mare decât este echipamentul în stare să ofere.

Nu și în cazul mtb-ului Silverback Stratos care, atunci când îl folosești la maxim, nu îți îngrădește în niciun fel, performanțele pe care le-ai putea avea. Recent revista românească de ciclism Freerider.ro, a testat varianta CF1 a modelului Stratos. Mtb-urile Silverback Stratos sunt împărțite pe variante, diferența stând în materialul cadrului, geometria cadrului și echiparea cu componente.

Stratos este disponibilă în variantele cu cadru din aluminiu și carbon, iar între cele două există diferențe care nu se reduc doar la materialul cadrului. Dacă pe de o parte modelele din carbon au o geometrie mai agresivă, optimizată pentru cicliștii cu experiență și antrenament bun, Stratos-urile cu cadru din aluminiu au o geometrie „îndulcită” și optimizată pentru cicliștii care caută performanță, dar nu cu orice preț.

Testând bicicleta pe traseele din munții Bucegi, redactorii și-au dat seama că Stratos face foarte bine față cerințelor venite din partea ciclistului. Bicicleta răspunde imediat la comenzi și îți răsplătește efortul depus. Clipul de mai jos este un rezumat foarte bun pentru ceea ce este și ce poate să facă Silverback Stratos CF1.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4