cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Cicloturism la Viscri, Buneşti şi Meşendorf
  |  09/14/2020 17:52:11   |   0 Comentarii
Cicloturism la Viscri, Buneşti şi Meşendorf

Satele săseşti din România sunt cunsocute pentru farmecul deosebit pe care il au. Casele sunt vechi, dar îngrijite, multe dintre ele fiind transformate în pensiuni agroturistice, oferind o atmosferă foarte apropiată de cea originală. În acelasi timp, tot confortul modern îl vei găsi aici. Pe lângă atmosfera liniştită a acestor sate, care încă mai păstrează tradiţiile din trecut, cum ar fi întoarcerea în sat a vacilor seara de la păscut, în aceste zone vei găsi şi conceptul de „slow food”, ceva complet opus faţă de „tradiţionalul” fast-food. Aici, gazda îţi oferă bucate preparate în casă, din ingrediente pe care le are în curte sau cumparate de la micii producători din zonă.

Însă pe lângă relaxarea pe care o primeşti când esti cazat aici, există şi o mulţime de trasee de bicicletă. Satele Viscri, Buneşti şi Meşendorf sunt legate între ele printr-o reţea de poteci special construite să fie parcurse pe bicicletă. Redactorii de la revista românească de ciclism Freerider.ro, au fost pe aceste poteci. „Traseul este în stare foarte bună şi poate fi parcurs de orice biciclist sau biciclistă indiferent de condiţia fizică”, spun ei. Aşadar oricine le poate parcurge, îţi mai trebuie doar bicicleta.

Articolul cu descrierea detaliată a traseului poate fi citit în întregime aici. Tot de aici poti downloada şi track-ul gps pe care îl poţi încărca pe telefon sau pe un dispozitiv dedicat, pentru a naviga traseul cu o lungime de 32 km.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4