cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback Stratos AL 5.0 – varianta performanței premium, fără prețul premium!
  |  09/04/2022 15:47:49   |   0 Comentarii
Silverback Stratos AL 5.0 – varianta performanței premium, fără prețul premium!

Silverback Stratos a fost un succes de la bun început! Un mtb deosebit de performant, full suspension, cu geometrie proiectată să-ți ofere performanță maximă la cele mai dificile concursuri din lume.

Bicicleta are un design asimetric al cadrului, iar proiectarea a fost făcută intenționat astfel, întrucât forțele descărcate în cadru, de către ciclist sau teren, sunt dispersate diferit în funcție de magnitudine și poziție. Stresul aplicat cadrului este contracarat prin designul asimetric, deoarece forțele care acționează nu sunt egale de-a lungul cadrului bicicletei.

Geometria POP - Position of Power, poziționează ciclistul mai central. Această poziție face ca mușchii fesieri, unii dintre cei mai puternici ai corpului uman, să fie eficient folosiți, ajutând și mai mult pe urcări. De asemenea și coborârile tehnice vor fi mai controlate. Geometria POP transforma ciclistul într-un cățărător puternic și un coborâtor echilibrat și încrezător.

Variantele CF ale bicicletei Statos – carbon fiber, oferă și mai multă performanță, întrucât greutatea totală a bicicletei este mai mică. Totuși, nu toata lumea își permite costul unui mtb din carbon. Din acest motiv există variantele AL ale bicicletei Stratos – aceeași geometrie și echipare, dar la o fracțiune din preț, mulțumită cadrului din aluminiu.

Având la bază revoluționarul Silverback Stratos CF, dar adaptat pentru ciclistul de zi cu zi, pentru prima oară aflat pe munte sau pentru prima oară cu un mtb full suspension, Silverback Stratos AL 5.0 a fost conceput să-ți facă viața mai ușoară atunci când terenul este dificil.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4