cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Traseele pentru cicloturism EUROVELO sunt acum disponibile și în format GPX
  |  08/24/2022 17:05:52   |   0 Comentarii
Traseele pentru cicloturism EUROVELO sunt acum disponibile și în format GPX

Deși de foarte multă vreme existente, 25 de ani mai precis, traseele EUROVELO nu puteau fi navigate folosind un dispozitiv gps, fie că vorbim de telefon, ceas, gps dedicat sau ciclocomputer cu gps și navigație. Era, și este în continuare, suficient să urmărești indicatoarele de la fața locului, acestea fiind bine făcute, organizate și ușor de urmărit.

Rutele EUROVELO constau într-o rețea de trasee de lungă distanță pentru bicicletă, 17 mai precis, care însumează nu mai puțin de 90.000 km. Acestea unesc întreaga Europa și se întind din nordul Norvegiei până în sudul Greciei și din vestul Portugaliei până în estul României. Este cu adevărat un proiect epic, astăzi peste 60% fiind trasee utilizabile, restul proiecte în derulare, așa cum este, spre exemplu, și ruta EuroVelo 6, de la Atlantic la Marea Neagră, partea din România, de-a lungul Dunării, fiind încă în stadiul de proiect.

Astfel, cu ocazia aniversării venerabilei vârste de 25 de ani, EuroVelo a lansat opțiunea descărcării traseelor în format gpx, compatibil cu orice dispozitiv gps. Traseele incluse în rețeaua Eurovelo au fost special gândite și construite să fie prietenoase cu cliclistul, în sensul că de-a lungul lor vei găsi tot ce ai nevoie pentru a avea o excursie perfectă, de la magazine, restaurante și locuri de popas la cazări și, cel mai important, peisaje superbe.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4