cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Luke Moir câștigă etapa a 3a la CN Africa de Sud 2019
  |  04/18/2019 15:28:07   |   0 Comentarii
Luke Moir câștigă etapa a 3a la CN Africa de Sud 2019

Luke Moir, cel mai tânăr rider de la Silverback, a obținut încă o victorie. „A fost cald și foarte greu”, spune Luke.

„De ceva vreme am tot așteptat să concurez pe Silverback Stratos, pentru că traseul de la cursa asta a fost dur, prăfuit, stâncos și tehnic”, spune Luke Moir după ce a câștigat a 3a etapă de la Cupa Națională Sud Africană.

Printr-o manevră spectaculoasă de depășire cu săritură de pe-o stâncă, Luke a reușit să preia conducerea încă de la prima tură după care nu s-a mai uitat înapoi. Cu siguranță a împins limitele bicicletei Stratos pe coborârile accidentate, câștigând aici secunde valoroase la fiecare tură. Această victorie consolidează poziția de lider a lui Luke în Clasamentul Național, el având încă trei concursuri la care trebuie să mai participe.

„Sunt chiar mândru să concurez pe bicicleta asta. Nu doar că arată excelent, ci și merge foarte bine. Mă simt foarte rapid pe ea”, mărturisește Luke.

Următorul eveniment pentru Luke și Stratos este în Namibia unde va participa la Seria Mondială pentru Juniori. Ulterior va participa și la Campionatele Continentale Africane unde va reprezenta Africa de Sud.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4