cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Bike check: Silverback-ul Stratos SBC al lui Jennie Stenerhag
  |  05/08/2019 19:58:45   |   0 Comentarii
Bike check: Silverback-ul Stratos SBC al lui Jennie Stenerhag

Cea mai nouă bicicletă de cross country full suspension de la Silverback, Stratos, a fost lansată cu puţin înaintea maratonului ABSA Cape Epic 2019. Jennie Stenerhag şi Mariske Strauss de la echipa Silverback – Fairtree, au pedalat în cele 8 zile de concurs pe Stratos. Iată care sunt detaliile bicicletei lui Jennie.

Suspensia bicicletei lui Jennie este Fox: Factory 32 Step Cast pentru faţă şi Float pentru spate. Pe ghidon ea are o telecomandă dublă pentru blocarea celor două suspensii.

Transmisia este Sram XX1 Eagle, cu foaie de 32t şi powermeter Stage Power în braţul stâng al angrenajului. Frânele sunt tot Sram, mai precis modelul Level Ultimate.

Roţile vin de la Ceetec, o marcă elveţiană. Jantele sunt din carbon, iar butucii DT Swiss. Anvelopele care o ţin pe traseu pe Stenerhag sunt Maxxis Ardent Race de 2.35 pe faţă şi Maxxis Rekon Race de 2.25 pe spate.

Tot de la Ceetec vine şi majoritatea cockpit-ului, mai precis ghidonul, tija de şa, suporturile bidoanelor de apă şi un capac pentru headset personalizat cu „Jennie”. Şaua este produsă de firma germană de bike fitting gebioMized.

Articolul a fost publicat în original pe bikehub.co.za şi poate fi citit în întregime aici. Tot în acest articol puteţi afla şi alte detalii despre noua bicicletă Silverback Stratos.

Silverback Stratos va fi disponibilă în România începând cu jumătatea lui 2019.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4