cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback la ABSA Cape Epic 2019
  |  04/04/2019 19:38:30   |   0 Comentarii
Silverback la ABSA Cape Epic 2019

Opt zile, 630 kilometri, trei accidentări grave și un loc 5 la General. ABSA Cape Epic 2019 este gata. Echipa Silverback Fairtree, formată din Jennie Stenerhag și Mariske Strauss, s-a luptat pentru fiecare metru pedalat în peisajul aspru al Africii de Sud.

„Faptul că am terminat concursul împreună este excelent”, spune Mariske. „Anul acesta concursul ne-a purtat prin toate emotiile posibile. Multumesc Jennie Stenerhag că ai dat totul și ai luptat împreună cu mine. Mă bucur să spun că Jennie este o femeie de oțel”.

„Am terminat ABSA Cape Epic însă la limită. Era până aci să nu reușesc să primesc al 5lea tricou de finisher” spune Jennie. „Pe traseu ne-am oprit la punctul de prim ajutor, iar medicii au recomandat să nu continui. Însă eu îmi doream atât de mult să termin. Mi-au bandajat mâna și am continuat spre finiș, din nou un finiș plin de emoții în Val de Vie. Însă în loc să ne bucurăm că am terminat concursul, a tebuit să merg direct la spital pentru o radiografie a mâinii și umărului. Din fericire veștile au fost bune și nu era nimic rupt”, conchide Jennie Stenerhag.

La final Jennie și Mariske au făcut o cursă bună și au demonstat cât de importantă este o bună comunicare și un parteneriat bun. Să ai o echipă extraordinară la o astfel de cursă extraordinară precum ABSA Cape Epic este cel mai important lucru.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4