cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Jurnal de aventură: Pedal & Paddle
  |  09/03/2019 19:00:14   |   0 Comentarii
Jurnal de aventură: Pedal & Paddle

versiunea originală în engleză de Nick Tryon 

Nick Tryon a plecat într-o aventură cu bicicleta fat bike și barca, din  Glen Kinglass spre Loch Etive, traversând peisajul imens și izolat din Scoția. Admiră terenul aspru pe măsură ce îl traversează, sărbătorind orice semn de viață și kilometru parcurs.

Iarna nu a venit încă, așa că ocazia a fost perfectă pentru a parcurge trasee rezervate lunilor de vară. Un traseu iese în evidență, cel care îl va duce pe Nick din Glen Kinglass spre Loch Etive. Sea Loch este o impresionantă întindere de apă împrejmuită de peisaj sălbatic care continuă spre câțiva munți ce privesc spre lac.

Pentru a ajunge aici va trebui ca Nick să parcurgă o potecă veche ce traversează peisajul impresionant din Scoția. Aventura o va face alături de fat bike-ul lui Silverback Scoop Fatty.

Cafeaua matinală și un terci de ovăz au marcat startul zilei, asta în timp ce soarele care se ridica ușor făcea ca ceața să se lase la fel de ușor, de parcă ar fi vrut să ascundă frumusețile care aveau a fi dezvăluite mai târziu.

Trecând pe lăngă Loch Tulla spre râul care alimentează Loch Dochart, poteca șerpuiește spre vest și urcă la Glenkinglass, traversând mai multe fiorduri și podețe care erau late abia cât să încapă fat bike-ul încărcat cu bagaje. Sentimentul de singurătate era întrerupt doar de căprioarele care pășteau aparent liniștite, dar alerte la ce se întâmpla în jurul lor.

Urcarea până spre Glen dezvăluie cât de multă frumusețe naturală există pe coasta de vest a Scoției. Trebuie să te oprești pentru a absorbi întreaga splendoare.

Aventura continuă cu coborârea spre refugiul Glenkinglass, coborâre sublimă, dar care trebuie făcută cu atenție, mai ales cu o bicicletă incărcată. După plăcile masive de granit, tunetul apei care curge printre stânci în drumul spre Loch Etive îți ține companie, dar oferă și sursă constantă de apă pentru băut. Apoi un alt impresionant pod suspendat aștepta să fie traversat la granița dintre terenuri. Însă bicicleta nu încăpea pe podul îngust.

Puțin mai târziu semnele venirii serii au început să se facă simțite în lumina dupăamiezii. Nick a ales un loc unde să despacheteze și să demonteze bicicleta pentru a continua cu barca gonflabilă spre Glen Etive.

Dealurile din jur oferă peisajul perfect pentru oricine este cu barca aici. După câteva ore Nick ajunge la mal unde asamblaeză la loc bicicleta și pornește pe drumul de întoarcere. Toată această mini-aventură de o zi a fost făcută în mai puțin de 10 ore.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4