cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Geordie Roberson – mecanic la Silverback
  |  09/16/2019 19:15:49   |   0 Comentarii
Geordie Roberson – mecanic la Silverback

Bicicletele nu merg singure. În primul rând este nevoie de biciclist care sa le propulseze, valabil inclusiv pentru bicicletele electrice. Dar neîntreținute nu merg nici când cineva pedalează pe ele. Mecanicul este esențial când ai nevoie de o bicicletă funcțională pentru viața de zi cu zi, dar mai ales când bicicleta trebuie să ia parte la o competiție.

Spune-ne câte ceva despre tine. Ce făceai înainte să fii mecanic oficial la Silverback?

Sunt Geordie Roberson, originar din Bloemfontein, Africa de Sud. Momentan locuiesc în Stellenbosch. Înainte să fiu la Silverback am lucrat la un magazin de biciclete pentru vreo 4 ani în Stellenbosch.

Când a început să-ți placă partea mecanică a bicicletelor?

Ei bine, am lucrat la magazinele de biciclete vreo 5-6 ani, iar la bicicleta mea mi-a plăcut întotdeauna să lucrez, de la o vârstă fragedă. Cred că pasiunea mea vine de la faptul că merg mult pe bicicletă și dragostea pe care o am față de bicicletă.

Te poți ocupa de orice aspect la o bicicletă? De la cele mai simple reparații la suspensii, construcții de roți și îndreptări?

Sigur că da, pot face full-service la o bicicletă, deși să construiești o roată este probabil cel mai greu. Pe partea asta încă învăț. Dar să îndrept o roată pot face cu siguranță.

Spune-ne care ar fi trei obiecte esențiale pe care orice rider ar trebui să le aibă cu el când iese cu bicicleta în natură.

Cele trei piese de rezervă pe care le consider esențiale să le ai la tine în caz de urgență sunt: o cameră de rezervă, un cartuș CO2 cu capul de pompă aferent și un kit pentru reparația anvelopelor tubeless.

Ce oportunități vei avea lucrând la Silverback?

Există oportunități bune când mă gândesc la Sivlerback. Abia aștept să călătoresc și să ajut echipa să devină una dintre cele mai bune în viitorul apropiat.

Ce bicicletă ai acum și ce fel de ciclism practici?

Da, îmi place foarte mult să merg pe bicicletă. Îmi place mai mult partea extremă a mtb-ului, cum ar fi dirt jumping și enduro, downhill.

Geordie a fost cel care s-a ocupat de bicicletele Silverback ale echipei Silverback Fairtree la maratonul mtb pe etape ABSA Cape Epic.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4