cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
De ce nu ești niciodată prea în vârstă pentru un e-Bike
  |  10/04/2019 14:24:01   |   0 Comentarii
De ce nu ești niciodată prea în vârstă pentru un e-Bike

Îți aduci aminte ce bucuros erai să mergi pe bicicletă când erai mic? Cine zice că vremea aia a trecut? Oricine, la orice vârstă, se poate bucura de mersul pe bicicletă, mulțumită gamei de biciclete electrice Silverback. Toate bicicletele S-Electro dispun de sisteme ușor de folosit, așa că oricine poate beneficia de avantajele lor.

Aceste biciclete electrice relativ recent apărute pe piață, oferă celor cu mai puțin antrenament, ocazia de a se simți iarăși tineri și mai sănătoși. Cei care încearcă pentru prima oară o bicicletă electrică se întorc cu un mare zâmbet pe față, descriind experiența drept senzațională și diferită de orice au mai încercat.

Hugh Smith, în vârstă de 74 ani, a trimis celor de la Silverback o recenzie pentru electrica Silverback S-Electro Comp. De mai mulți ani Smith avea probleme cu un picior însă acum este convins că noua S-Electro Comp îi va permite să meargă pe bicicletă mulți ani de-acum înainte.

“Mă bucur foarte mult de alegerea făcută” - Hugh Smith

Smith s-a mutat de curând din Anglia în Africa de Sud. Împreună cu soția sa, cei doi s-au pensionat și au decis să-și continue viața în altă țară. După ce a fost director de companie pentru 23 de ani, el spune că a venit vremea să se mai și odihnească.

Zile fericite!

După ce timp de aproape 32 de ani nu mai mersese pe bicicletă, Smith a decis că a venit vremea să se bucure de pensionare și să revină la „vechile obiceiuri”.

„Obișnuiam să merg foarte mult pe motocicletă și eram foarte activ în tinerețe”, spune el. Pe noua bicicletă electrică Smith a parcurs deja în jur de 400 km în mai puțin de 2 luni. „Îmi place aerul curat și să fiu alături de noua mea bicicletă S-Electro. Toată această schimbare mi-a îmbunătățit sănătatea și viața în general”, detaliază el.

Bicicletele electrice prind în general în rândurile celor mai în vârstă, întrucât află că pot merge pe bicicletă mult mai mulți ani decât și-au imaginat. Motivul este ajutorul pe care motorul îl oferă în plus față de puterea aplicată de tine pedalelor.

Doar cu câțiva ani în urmă, bicicletele electrice păreau că sunt inutile și jucării pentru cei leneși la deal. Astăzi, aceste biciclete au devenit un mod foarte popular prin care mărești viteza drumului spre serviciu spre exemplu, mărești distanța turelor de aventură și finalmente, oferă cât mai multor oameni posibilitatea de a se urca iarăși pe bicicletă.

Spune-ne ce părere ai tu despre bicicletele electrice și lasă-ne un comentariu la secțiunea dedicată dedesubt.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4