cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback Siablo GR testat de Freerider.ro
  |  10/02/2019 20:07:21   |   0 Comentarii
Silverback Siablo GR testat de Freerider.ro

Revista românească de ciclism Freerider a testat noul gravel bike Siablo GR lansat de germanii de la Silverback. Bicicleta a fost testată pe meleaguri exotice, acolo unde se pare că un gravel bike se simte cel mai bine, pe drumuri forestiere bune și asfalt.

“Este o bicicletă cu o geometrie ușor diferită față de un gravel clasic, mai precis este mai sportivă decât media” spun redactorii după ce au încercat bicicleta pe diferite tipuri de drumuri și suprafețe de rulare. Geometria îndreptată și spre sportivitate nu doar cicloturism, permite bicicletei să facă mai mult decât doar plimbări. „Toate acestea am simțit pe trasee că imprimă bicicletei un caracter echilibrat între sportivitate și agrement”.

Echiparea bicicletei, care vine de la Shimano, este cât se poate de fiabilă și performantă. Vorbim de gropusetul Shimano 105, unul dintre cele mai populare în rândul cicliștilor cunoscători. „Tot Shimano 105 5800 sunt și frânele mecanice pe disc care, în ciuda faptului că sunt „doar” mecanice, iar discurile sunt mici de 160 mm, au oferit o excelentă putere de frânare indiferent în ce situație mă aflam. În general frânele mecanice pe disc sunt un compromis nefericit între performanță bună și preț scăzut, dar în cazul de față nu am avut ce comenta. Nu era nevoie să trag excesiv de tare de frâne pentru a opri atunci când mă aflam pe coborârile foarte abrupte. Așadar nu-ți obosesc degetele repede pe o coborâre lungă”, comentează Dan Mazilu, redactorul Freerider care a publicat articolul.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aiciSilverback Siablo GR are un preț de 7499 Lei și este disponibil în magazinele noastre.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4