cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
De ce este cel mai bine să pedalezi singur!
  |  11/09/2020 15:30:34   |   0 Comentarii
De ce este cel mai bine să pedalezi singur!

Mersul cu bicicleta împreună cu grupul de prieteni poate fi foarte distractiv, indiferent dacă e o plimbare sau antrenament organizat. Însă, în această perioadă dificilă de pandemie, este momentul cel mai bun să vedem care sunt motivele pentru care să pedalezi singur cu bicicleta este cel mai bine.

 

Poți fi spontan

Nu mai ești limitat de un timp anume, cât de devreme sau târziu pornești în tură, ce traseu alegi, cât de repede să mergi. Îți poți organiza tura ținând cont doar de preferințele tale.

 

Nu rămâi în urmă

Nu mai există “pericolul” să rămâi în urma grupului. Poți merge în ritmul tău. Este unul din cele mai neplăcute sentimente să rămâi în urmă, mai ales când urmează o urcare. Dacă rămâi fără energie mai repede decât anticipasei, poți acum să pedalezi în ritmul tău.

 

„Pierde-te”

Dar cu ghilimele. Să pedalezi singur poate fi foarte meditativ, pierde-te în propriile gânduri. Nu este nimeni care să-ți întrerupă gândurile. Pedalatul singur îți oferă timp pentru a te reîncărca fizic și psihic. Poți considera pedalatul singur timp valoros petrecut cu tine însuți.

 

Dezvoltă-ți aptitudinile și încrederea

Acum că te simți bine cu tine însuți este vremea să te concentrezi și asupra țelurilor personale pe care le dorești îmbunătățite. Ține minte că atingerea acestor țeluri este ceva ce întărește încrederea în sine.

 

Planul de antrenament

Fiind singur, te poți concentra asupra propriului plan de antrenament – intervale, sprinturi, revenire, cățărare. Îți poți afla propriile limite, nu cele impuse de colegii de tură. Antrenamentul fără restricții din partea celorlalți poate fi ceva foarte de apreciat.

 

Antrenamentul atenției

Fiind singur, trebuie și să fii mai atent. Asigură-te că ești pregătit și ți-ai luat toate precauțiile pentru a nu risca nimic pe traseul ales să pedalezi.

Nu în ultimul rând perioada dificilă prin care trecem cu toții, pandemia COVID, ne obligă să fim atenți cu cine întâlnim și cu cine ieșim la tură. Cel mai sigur mod de a nu infecta sau de a fi infectat, este să pedalezi singur. Este modul prin care chiar și în această perioadă delicată, nu vei întrerupe antrenamentele sau turele cu bicicleta.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4