cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Cu bicicleta și copii pe Valea Avrigului și Valea Zânelor
  |  03/16/2021 18:14:53   |   0 Comentarii
Cu bicicleta și copii pe Valea Avrigului și Valea Zânelor

Poalele munților Făgăraș oferă multe posibilități de cicloturism în familie. Opțiunile sunt multiple, iar drumurile variază de la asfalt, la forestier, macadam și chiar potecă dacă dorești. Din punct de vedere al gradului de dificultate, în general zona nu este dificilă, dar dacă ai și un junior alături de tine în excursie, desigur că nu strică să ai o condiție fizică măcar de nivel mediu. Până la urmă, chiar dacă traseele nu sunt la munte ci doar pe dealuri, mai sunt și urcări.

Zona Valea Avrigului și Valea Zânelor este potrivită nu doar pentru plimbări în natură cu bicicleta ci și pentru a vizita câteva obiective turistice. Spre exemplu, poți trece pe la Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului, Valea Avrigului și mai ales, Castelul de Lut din Valea Zânelor, unde ajungi venind dinspre satul Porumbacu de Sus pornind din Porumbacu de Jos.

Articolul despre excursia cu bicicleta pe Valea Avrigului, Valea Zânelor, vizitarea fermei de cerbi de la Poiana Neamțului și vizitarea muzeului Astra, a fost publicat în original pe Amazingromania.net și poate fi citit în întregime aici.

(foto amazingromania.net)

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4