cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Cinci mtb-uri sub 1500 euro
  |  06/27/2019 18:41:49   |   0 Comentarii
Cinci mtb-uri sub 1500 euro

Ştim cu toţii cât de dificil poate fi să alegi o bicicletă. Sunt atâtea detalii de avut în vedere. Vrem să te ajutăm aşa că publicăm acest material în care enumerăm cinci biciclete mtb Silverback pe care le poţi avea în vedere atunci când bugetul tău nu depăşeşte 1500 euro.

 

Silverback Stratos AL5

Silverback Stratos AL5 este o bicicletă full suspension plină de specificaţii ce adaugă valoare. Dispune de aceeaşi platformă capabilă a suspensiei spate pe care o regăsim şi la modelele de top de cross country. Modelul AL5 reprezintă o introducere accesibilă în domeniul concursurilor, echipată fiind cu shock spate standard metric şi headtube conic. Bicicleta nu are tijă de şa reglabilă hidraulic însă cadrul este compatibil cu aşa ceva, având astfel cum să faci upgrade pe viitor atunci când bugetul permite.

Pentru a face faţă cerinţelor din ce în ce mai pretenţioase ale mişcării cross-country şi trail, bicicleta dispune de suspensie faţă de 120 mm, lucru care oferă încredere pe teren dificil.

Specificaţii principale: furcă RockShox Judy Silver, compatibilitate cu tijă de şa reglabilă hidraulic, cadru cu design asimetric, jante Surface şi componente Surface din aluminiu.

Biciclete similare de la mărci concurente: 1400-1700 €

 

Silverback Slade Trail

Dacă îţi place mai mult la vale pe poteci atunci Silverback Slade Trail este bicicleta care ţi se potriveste. Fiind echipată cu geometria ideală Silverback, această bicicletă promite performanţe fără compromis pe urcări şi agilitate pe coborâri. Pe bicicletă pot fi instalate mai multe tipuri de roţi - 27.5x2.8" sau 29", cu lăţimi de până la 2.6" oferindu-ţi astfel o mulţime de opţiuni de echipare, bicicleta devenind astfel cel mai versatil model hardtail Silverback dintotdeauna. Fratele puţin mai „greu”, Silverback Slade Comp, are un preţ de doar 899 €, diferenţa principală dintre cele două fiind modelul furcii şi al roţilor.

Specificaţii principale: tijă de şa reglabilă hidraulic, furcă RockShox Revelation, ghidaj intern pentru cabluri, transmisie Shimano 1x11.

Biciclete similare de la mărci concurente: peste 1500 €

 

Silverback Stride SX

Silverback Stride SX oferă toate elementele unei biciclete de top la o fracţiune de preţ. Noua transmisie cu 12 viteze Sram SX Eagle oferă bicicletei multe avantaje faţă de alte biciclete de gama mijllocie. Proiectată cu un unghi al furcii mai relaxat, de 67,5 grade, bicicleta oferă mai multă încredere şi manevrabilitate îmbunătăţită atunci când eşti pe teren tehnic.

Specificaţii principale: echipare Sram SX Eagle, compatibilitate cu tija de şa reglabilă hidraulic, geometrie POP, roţi tubeless ready cu fond de jantă şi valve incluse în cutia bicicletei.

Biciclete similare de la mărci concurente: 999-1120 €

Silverback Sola 1

Dacă îţi plac concursurile de cross country şi nu poţi justifica totuşi banii daţi pe un cadru de carbon, îţi sugerăm să priveşti îndeaproape modelul Sola 1.

Folosind geometrie de concurs, acest cadru uşor din aluminiu este proiectat să ofere ciclistului maximum de rigiditate pentru maximum de putere la pedalare. Transmisia cu 12 viteze Sram GX Eagle oferă varietate foarte mare, ideală pentru căţărări abrupte sau coborâri tehnice, ceva ce întâlneşti des la concursurile de XC.

Dacă cele 12 viteze nu înseamnă mare lucru pentru tine sau dacă bugetul este mai mic, îţi poţi îndrepta atenţia spre modelul Sola 2 care are un preţ de doar 1199€, diferenţa principală dintre cele două fiind transmisia şi roţile puţin mai grele de la Sola 2.

Specificaţii principale: transmisie Sram GX Eagle, furcă RockShox Judy Silver, instalare Thru Axle pentru roţi, butuci Boost, ghidare internă a cablurilor.

Biciclete similare de la mărci concurente: 1100-1500 €

 

Silverback Spectra Elite

Folosind o geometrie similară cu cea regăsită pe gama Sola, Spectra Elite este tot o bicicletă de cross country, proiectată să ofere putere maximă de pedalare în condiţii dificile. Spre deosebire de gama Sola, Spectra foloseşte prinderi QR pentru roţi şi transmisie Shimano 2x10. Celelalte modele din gama Spectra sunt sub pragul de 1000 euro.

Specificaţii principale: furcă RockShox Judy Silver RL, ghidaj intern al cablurilor, transmisie Shimano 1x11, butuci Boost.

Biciclete similare de la mărci concurente: 1120 – 1180 €

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4