cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Cele mai populare ciclo-cafenele din lume!
  |  03/30/2021 18:19:16   |   0 Comentarii
Cele mai populare ciclo-cafenele din lume!

Ciclismul si cafeaua au însemnat întotdeauna combinația perfectă. Un “shot” de cofeină înainte, în timpul sau după tură, poate fi salvator. Mulți cicliști îți vor spune că pentru ei cafeaua este la fel de importanta ca și camera de rezervă a bicicletei.

Trendul cafenelelor pentru cicliști este în creștere în întreaga lume. Cafenelele au la bază diferite concepte însă scopul principal este să le poți vizita ușor și să te relaxezi alături de bicicleta ta. Cât timp te bucuri de un espresso, poți de asemenea, remedia mici probleme la bicicletă.

 

În Craiova

Nu putem începe altfel decât cu Barcicleta. Localizată în Craiova, Barcicleta este un loc popular de unde pornesc multe ture de bicicletă organizate în zonă. Cât timp aștepți să se formeze grupul, îți poți bea cafeaua de dimineață. Dar la fel de potrivit este și espresso-ul de la final de tură când, fiind poate cu energia pe terminate, ai nevoie de un boost suplimentar.

 

În Europa

Look Mum No Hands – de zece ani apreciată de cicliști, fondatorul LMNH a vrut dintotdeauna să urmărească Turul Franței în Londra. De la biciclete, bere, cafea, plăcinte, expoziții de biciclete, proiecții video și chiar ciclo-speed dating, toate sunt sub un singur acoperiș. Localul nu duce lipsă de toate elementele velo-culturale din Londra.

Standert Cycling Cafe – a devenit una dintre cele mai populare cafenele de pe străzile Berlinului. Localul este apreciat pentru cafeaua bună și expoziția permanentă de biciclete.

Steel Cyclewear & Cafe – o adevărată bijuterie în Paris. Cel mai bun mod de a descrie acest butic, este să folosești cuvintele “velo” sau “Plaisir”. Misiunea lor este să imprime stil în velo-cultura pariziană. Îi poți însoți în ture organizate în fiecare sâmbătă dimineață.

 

În SUA

Denver Bicycle Cafe – este locul unde mulți se bucură de cafeaua meșteșugită. Acest local din Colorado este întotdeauna plin, mulți cicliști alegându-l și pentru a-și rezolva la bicicleta diferite reparații. Cafeneaua este populară printre navetiști, mtb-iști, dar și cicliști de șosea.

Over the Bar Bicycle Cafe – biciclete și burgeri. Această cafenea din Pennsylvania, este un adevărat bar și restaurant. Nu este magazin de biciclete, însă aici bicicleta este promovată prin denumirile mâncărurilor din meniu.

 

În Canada

Le Club Espresso Bar – ia-ți doza de cofeină în Montreal! Cafeneaua este localizată aproape de metrou și multe trasee de bicicletă. Buticul are un espresso-bar și un service pentru biciclete. Este locul perfect pentru cei cărora le place cafeaua combinată plăcut cu bicicleta.

Tandem Bike Cafe – proprietarii acestui loc iubesc tot ce ține de biciclete și cafea. Poți găsi însă și supe, accesorii pentru biciclete și desigur cafea, la care se adaugă și un service. Este poziționat în centrul orașului Vancouver.

 

În Africa

Beakaway Cafe – găsești acest loc pitoresc în Cape Town, Africa de Sud. De aici poți închiria biciclete, poți servi o cafea bună și excelente smoothie-uri. Câtă vreme te bucuri de prânzul relaxant, bicicleta ta poate fi servisată.

 

În Asia

Trail and Tar Tokai – o adevărată bijuterie este acest magazin, localizat în Tokai, Japonia, într-o zonă luxuriantă, frecventată de mulți pasionați de bicicletă. Aici te poți realimenta cu prânzuri sănătoase din ingrediente naturale.

Seok Send 1954 Bicycle Cafe – poți găsi aici o extraordinară colecție de biciclete, cu o vechime de peste 100 ani. Toate sunt montate pe perete sau expuse prin cafenea. După ce te-ai delectat cu aceste biciclete vintage de colecție, te vei bucura și de o foarte frumoasă experiență culinara. Cafeneaua este aproape și de aeroportul Seletar, așa că poți vedea de aici avioanele cum decolează și aterizează.

Wheeler’s Yard – daca obișnuiești să postezi pe Instagram, vei iubi locul ăsta. Cunoscut pentru poarta mare și albastră, unde îți va ieși poza perfectă, Wheeler’s Yard este localul pe care nu trebuie să-l ratezi dacă ești în Lor Ampas, Singapore. Aici este locul unde mâncarea, cafeaua și bicicletele vintage se întâlnesc. După o tură reușită cu bicicleta, te vei bucura de un prânz reușit aici.

(Articol preluat si adaptat de pe www.speedlab.shop)

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4