cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Primăvara se numără doamnele și domnișoarele, pe Silverback Shuffle!
  |  04/09/2021 15:43:36   |   0 Comentarii
Primăvara se numără doamnele și domnișoarele, pe Silverback Shuffle!

După o perioadă destul de incertă și câteva reprize interesante cu „zăpada mieilor”, iarna pare că în sfârșit s-a hotărât să facă loc primăverii, deși oficial, este primăvară deja de ceva vreme. Orașele devin și ele, din ce în ce mai curate și, de asemenea, drumurile secundare din jur, devin și mai accesibile, pentru excursii de weekend în afara orașului.

Silverback Shuffle Sport este una dintre cele mai accesibile biciclete pentru oraș, touring și trekking. Bicicleta este disponibilă în două variante de cadru, de damă și bărbătesc, dar și în două variante de echipare, Sport și Comp.

Silverback Shuffle Sport este echipată cu componente “basic”, însă fără a se face economie la calitate sau fiabilitate. Spre exemplu transmisia este Shimano Altus, anvelopele Vee Tire Rail, suspensia față Suntour NEX, toate componentele ce alcătuiesc cockpit-ul fiind de la Silverback.

Bicicleta a fost gândită să poate fi folosită într-o multitudine de situații. Spre exemplu este perfectă pentru mers la serviciu sau la cumpărături, așa cum în egală măsură o poți folosi la final de săptămână pentru excursii lejere în afara orașului, desfășurate pe asfalt sau drum forestier de bună calitate. Suspensia față de 63 mm va avea grijă să-ți ofere confortul necesar la viteze moderate.

Transmisia a fost gândită să fie „iertătoare”, practic să te ajute mult când terenul devine dificil, la urcare spre exemplu. Astfel, avem o transmisie cu 21 de viteze, cuplul variind de la foarte ușor la deal, la viteză mare pe plat sau la vale.

Silverback Shuffle este echipată din start cu protecție de lanț instalată în partea din față a transmisiei, pentru ca tu să poți folosi hainele de serviciu fără să le murdărești. De asemenea, pe Silverback Shuffle, indiferent de varianta cadrului, de dama sau bărbătesc, poți instala aripi de protecție, pentru a folosi bicicleta și atunci când terenul este ud, sau chiar și pe ploaie. Aripile sunt disponibile în varianta argintie sau neagră, pentru a se potrivi cu gusturile tale.

De asemenea, cadrul Shuffle este echipat cu montanți pentru a instalarea unui portbagaj. Acesta este util în indiferent de situații. Fie că te duci la locul de muncă, la cumpărături la supermarket sau la piață, la întâlnire cu prietenii sau într-o excursie, pe portbagaj poți transporta orice, de la laptop și documentele de la serviciu, la cumpărături sau echipamentul necesar în excursie. Dacă dorești un portbagaj mai ușor și mai facil de instalat, poți alege portbagajul cu instalare directă pe tija de șa. În multe situații acesta este mai util decât cel cu instalare pe cadru.

Un accesoriu excelent este geanta de pus peste portbagaj. Îl folosești astfel la potențial maxim. Geanta (coburi), se fixează simplu, indiferent de tipul portbagajului, pe cadru sau pe tija de șa, iar cu cei aproximativ 30L volum, vei putea transporta toate cumpărăturile, fără a fi nevoie să mai ai ceva și în spate, un rucsac spre exemplu.

La nevoie, poți instala pe aceasta bicicletă inclusiv un coșuleț față. Este de ajutor când nu vrei să te complici cu gențile așezate pe portbagajul spate. În coșuleț poți pune ușor cumpărăturile, fără să-ți fie teamă că vei pierde ceva pe drumul spre casă.

Însă nimic nu este mai important în trafic și pe bicicletă ca siguranța ta. Ceilalți participanți la trafic trebuie să te vadă, iar pentru a fi cât mai vizibil, este nevoie să ai instalate pe bicicleta lumini și stop. Folositoare și pe timp de zi, acestea devin obligatorii seara, noaptea sau când condițiile meteo sunt nefavorabile, indiferent dacă ești în oraș pe drum spre casă, sau în excursie, pe drumul forestier spre următoarea cazare.

Silverback Shuffle este disponibilă în două variante de cadru, bărbătesc și de damă și două variante de echipare:

-          Silverback Shuffle Sport – 1.990 lei, cu frâne pe jantă și transmisie Shimano Altus 21 viteze

-          Silverback Shuffle Comp – 2.990 lei, cu frâne pe disc și transmisie Shimano Deore 27 viteze

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4