cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Căștile Abus – opțiunile de la UVX Sport
  |  02/25/2020 18:36:08   |   0 Comentarii
Căștile Abus – opțiunile de la UVX Sport

Sezonul propice ciclismului nu mai are mult și începe cu adevărat. Deja întâlnim pe șosele și poteci cicliști care se antrenează sau bicicliști ieșiți la plimbare. Însă indiferent din ce categorie faci parte și indiferent dacă te antrenezi sau doar ieși la aer curat pe bicicletă, protecția nu poate fi neglijată.

Primul accesoriu ce trebuie achiziționat după ce iei bicicleta, chiar și înainte de antifurt, este casca de protecție. În funcție de ce fel de ciclism faci, șansele să cazi pot fi mai mari sau mai mici însă chiar și dacă nu ești “extrem” nu are rost să-ți asumi riscuri. Mai ales acum când poți găsi reduceri la unele modele de căști pentru ciclism Abus.

Spre exemplu Abus Viantor este acum doar 379 Lei, redus de la 479 Lei. Disponibilă în mărimile S, M și L, Abus Viantor este una dintre cele mai sigure, dar și frumoase căști de ciclism. Cu o greutate de doar 260 grame, Abus Viantor se adresează cicliștilor începători sau medii ca experiență pe bicicletă, fiind echipată cu tehnologie pe care o întâlnim și la căștile profesioniștilor. Potrivirea pe cap este foarte bună, iar aerisirea la fel fiind ideal de folosit fie la turele off-road mtb, fie pe șosea când ești pe cursieră. Nu în ultimul rând cu Abus, fiind brand german, nu poți da greși în privința alegerii și calității.

Însă nu doar căștile reduse la preț sunt accesibile. Spre exemplu Abus Tec-Tical costă doar 199 Lei, preț întreg! Prețul mic nu înseamnă deloc că nu asigură protecție, dimpotrivă. Acest model este folosit și de echipa profesionistă de ciclism șosea Bora Argon, așadar nivelul foarte înalt de protecție este garantat. Cu un număr total de 31 fante pentru aerisire, din care 20 pentru intrarea aerului și 11 pentru ieșire, Abus Tec-Tical este una dinte cele mai ventilate căști de pe piață. Parctic nu se va pune problema transpirației în lunile de vară.

Te invităm să analizezi și celelalte căști Abus din colecția noastră, pe care le găsești online la noi pe site și pe care le poți vedea în detaliu și proba în magazinul nostru.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4