cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Noua Silverback Scalini – construită să fie folosită la viteză maximă!
  |  02/18/2020 18:17:12   |   0 Comentarii
Noua Silverback Scalini – construită să fie folosită la viteză maximă!

De la prima zonă aerodinamică ce ia contact cu aerul până la ultima, Silverback Scalini taie aerul cu o ușurință aproape ireală. Înclinând balanța în favoarea specialiștilor triatiloniști, bicicleta dispune de o arie frontală redusă și integrare aerodinamică, specificații care oferă bicicletei principalele sale avantaje. Designul modular permite dezasamblare ușoară la nevoie și instalarea de componente customizate.

Echipată cu transmisia Shimano Ultegra / Dura-Ace cu 11 viteze, la care se adaugă rulmentul pedalier BB86, bicicleta primește cele mai importante avantaje din ambele lumi: platformă ușoară și transfer eficient al puterii. Silverback Scalini este proiectată să satisfacă cele mai dificile pretenții ale triatloniștilor și specilaliștilor în contratimp. Într-un sport unde diferența dintre locul întâi și patru se face la fracțiune de secundă, designul bicicletei este categoric optimizat în jurul performanței.

Atunci când trebuie învinsă frecarea cu aerul, Silverback nu a lăsat nimic la voia întâmplării și s-a ocupat cu maximă atenție de optimizarea formei bicicletei, suprafețelor care vin în contact cu aerul și desigur optimizarea aerodinamicii.

COCKPIT REGLABIL

Reglarea înclinării extensiilor cu 10 grade. Quick release cu arc pe maneta de frână, reglaj pentru înălțimea pipei și distanțiere pentru reglarea înălțimii extensiilor.

ROȚI ARTISAN CONSTRUITE MANUAL

Silverback Scalini este echipată cu roți Vision construite manual. Butuci Vision sigilați din aluminiu cu spițe aero, pe jante Vision TriMAX cu secțiune 45 mm.

CONSTRUCȚIE

Fabricație executată folosind matrițe din polistiren expandat EPS. Acestea permit o construcție precisă, uniformă, fără riduri interne și repetabilă, a instalării straturilor de carbon. Fibrele de carbon instalate uniform reduc iregularitățile care măresc rezistența la inaintere.

FORMA

Scalini dispune de steerer extern al furcii. În locul unui head tube tradițional și rotunjit, furca exterioară permite o aerodinamică mai bună. Rezultatul se traduce printr-o arie frontală redusă, profil mai aerodinamic și în cele din urmă, o frecare mai mică cu aerul. Pipa este integrată în top tube, lucru care reduce și mai mult zona de impact cu aerul. Și colierul ghidoului a fost regândit, pentru a oferi bicicletei aerodinamică și mai bună.

GEOMETRIA

Ampatamentul mai lung împreună cu înălțimea foarte mică a cadrului plus unghiului ascuțit al țevii seat tube, înseamnă că geometria cursierei Silverback Scalini TT plasează ciclistul într-o poziție mai aerodinamică, îmbunătățind astfel eficiența aerodinamică a bicicletei și ciclistului împreună.

SOLUȚII DE HIDRATARE ȘI STOCARE INCLUSE

Scalini este echipată cu un sistem integrat de hidratare oferit de Vision Metron, dar și cu gentuță Speedkit pentru transportul diferitelor lucruri, amplasată în partea din spate a cadrului. Sistemul Metron dispune de un pai articulat ce poate fi ridicat la diferite înălțimi, în funcție de nevoile ciclistului. Sistemul Metron este disponibil doar pe bicicletele întregi, nu și la frameset.

FRÂNE DIRECT MOUNT AERODINAMICE INTEGRATE

Frâna față este „ascunsă” în spatele furcii, pentru a reduce frecarea cu aerul. Din același motiv, la fel s-a făcut și pentru frâna spate, care este ascunsă dedesubtul rulmentului pedalier.

COLIER INTEGRAT PENTRU TIJA DE ȘA

Colierul este integrat în interiorul cadrului. Acest aspect oferă bicicletei și mai multă aerodinamică, dar reduce și greutatea bicicletei, chiar și dacă doar cu puțin.

INTERFERENȚE

Țeava seat tube a cadrului dispune de un design special care ajută la obținerea unei aerodinamici și mai bune a bicicletei, prin reducerea interferențelor care se produc în zona roții spate. De asemenea și pipa integrată reduce interferențele dintre cadru și pipă, în comparație cu soluțiile tradiționale.

GHIDAREA CABLURILOR OPTIMIZATĂ PENTRU CĂLĂTORIE

Ghidarea semi-internă a cablurilor permite ciclistului o demontare suficient de ușoară a bicicletei, pentru a o putea transporta cu avionul la diferite concursuri internaționale și apoi reasambla ușor în camera de hotel.

MONTANȚI PENTRU COMPARTIMENTELE ACESORIILOR ȘI DE STOCARE

Sistem personaliozat SB pentru stocare, integrat în aerodinamica bicicletei, pentru a se potrivi cu profilul cadrului. Șuruburi prezente pe top tube pentru instalarea unui Bento Box sau a unui bidon de apă. Două zone prezente în interiorul cadrului unde poți fixa două bidoane de apă.

SUPRAFAȚA

Profilele țevilor cadrului dispun de o tranziție cursivă în zona de îmbinare, fără profile distruptive. Această caracteristică îmbunătățește și mai mult curgerea aerului peste cadru. Profilele țevilor poartă designul „aerofoil”, similar aripilor de avion, pentru a controla curgerea aerului. Profilele aerofoil sunt potrivite a fi folosite aici întrucât oferă un coeficient foarte mic de frecare cu aerul.

Cursiera Silverback Scalini pentru triatlon și contratimp este disponibilă la prețul de 14.539 Lei sau 9.739 Lei doar frameset.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4