cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Care este mărimea corectă de bicicletă pentru copilul meu?
  |  02/12/2020 18:25:47   |   0 Comentarii
Care este mărimea corectă de bicicletă pentru copilul meu?

Alegerea mărimii corecte pentru bicicleta celui mic, este cel mai important lucru!

Când alegi o bicicletă de copii, totul depinde de mărimea roții. Dacă e prea mare sau mică față de înălțimea copilului, bicicleta nu va fi potrivită, iar cel mic nu o va putea controla sau menține echilibrul pe ea.

Geometria perfectă, mărimea potrivită a roților și echiparea bună vor face ca prima bicicletă să rămână o amintire foarte frumoasă pentru cel mic.

Mărimea

În mod normal bicicletele pentru copii sunt măsurate ținând cont mărimea roților și nu a cadrului. Este foarte important să cunoști înălțimea copilului pentru a alege mărimea corectă a bicicletei. Asigură-te că cel mic poate atinge pământul cu vârfurile picioarelor, altfel bicicleta este prea mare.

Îți prezentăm mai jos ghidul nostru general privind alegerea corectă a mărimii bicicletei pentru copii. Te va ajuta să alegi mărimea corectă a bicicletei, care-l va transforma pe cel mic într-un supererou.

Bicicletele cu roți 16 inch

Vârstă copii: 4-6 ani

Aceste biciclete sunt prioectate să devină „prima bicicletă cu pedale pentru cei mici”. Silverback Skid 16 dispune de protecții pentru a feri de pericole degetele și hainele. Bicicleta dispune de protecție pentru lanț și roți ajutătoate, pentru ca părinții să fie liniștiți. Aceasta este bicicleta pe care cei mici învață să meargă, iar odată ce au deprins îndemânarea, roțile ajutătoare se dau ușor jos.

 

Bicicletele cu roți 20 inch
Vârstă copii: 6-8 ani

Silverback Skid 20 este construită să te distrezi cu ea! Este primul mtb perfect pentru copilul tău. Având o vopsea rezistentă, suspensie față Zoom 50 mm, anvelope de munte cramponate și transmisie Shimano 1x6, această bicicletă este potrivită pentru potecile din zona ta, pentru pump track-ul din parc, aleile din cartier și chiar pentru drumul spre scoală și înapoi. Silverback Skid este echipată cu componente mai mici pentru a se potrivi cu corpul mai mic al copiilor.

 

Bicicletele cu roți 24 inch
Vârstă copii: 8-10 ani

Pentru sezonul 2020 gama Spyke primește cadru nou și geometrie nouă. Ușoară și de încredere, Spyke este bicicleta ideală pentru mersul la școală. Sau poți alege bicicleta Silverback Skid 24, perfectă și pentru pedalatul pe poteci.

Silverback Scoop Half este ideală pentru exporatul dunelor vara sau al munților înzăpeziți iarna, mulțumită anvelopelor mari. Bicicleta este echipată cu o singură viteză în față, ușor de utilizat. Anvelopele de 24” cu volum mare de aer, vor absorbi denivelările de pe potecă, iar pentru ca bicicleta să fie și funcțională, dar și frumoasă, cablurile sunt ghidate prin interiorul cadrului.

 

Biciclete cu roți 26 inch
Vârstă copii: peste 10 ani

Pentru riderii mici și curajoși, Silverback Stride Junior este bicicleta corectă când cel mic a trecut de nivelul 24 inch. Stride Junior a fost gândită pentru a se potrivi cu cerințele micului ciclist. Bicicleta este dotată cu suspensie față Suntour XCE cu o cursă de 100mm, care va amortiza toate denivelările de pe potecă, dar în același timp bicicleta dispune și de montanți pentru aripi și portbagaj, lucru care face ca această bicicletă să devină ideală și pentru navetă.

Silverback Junior Scientifica a fost complet reinventată. Echiparea este alcătuită dintr-o transmisie performantă Sram Eagle 12x, ghidare internă a cablurilor, roți tubeless ready, montant pentru cric, headset conic și geometrie progresivă, specificații nemaivăzute la această clasă de biciclete, dar care fac din Stride JR să fie cu adevărat deosebită. Cu Silverback Stride JR cei mici pot coborî cu încredere, întrucât se comportă ca o adevărată bicicletă de trail. Stride JR aduce specificații de top pe biciclete de copii, la prețul corect.

Silverback Junior RC Scientifica este echipată chiar și cu compatibilitate pentru tija de șa reglabilă hidraulic, transmisie Shimano cu 21 viteze, ghidare internă a cablurilor, roți tubeless ready, suport pentru cric, headset conic și geometrie progresivă.

 

Aspectele pe care trebuie să le ai în vedere când cauți o bicicletă bună pentru copii.

-          Grijă mare la greutate

-       Nu cumpăra o bicicletă mai mare, care o să i se potrivească mai târziu. Se va strânge praf pe ea, iar bicicletele pentru copii se vând oricum bine și la mâna a 2a.

-          Caută biciclete echipate cu componente mai mici, speciale pentru copii.

Folosește sistemul nostru de căutare a mărimii potrivite

Alegerea bicicletei potrivite pentru copil este un lucru serios. Dacă este prima sa bicicletă, vrei să te asiguri că acaeasta îi va oferi introducerea corectă în lumea ciclismului. Bicicletele Silverback sunt sigure, confortabile și competitive, toate oferite la un preț corect.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4