cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Cacao cu lapte – cea mai bună băutură pentru recuperare!
  |  10/28/2020 15:19:07   |   0 Comentarii
Cacao cu lapte – cea mai bună băutură pentru recuperare!

Multe studii arată beneficiile unei băuturi bogate în proteine și nutrienți cu lapte degresat, drept o opțiune bună pentru recuperare după antrenament. Modul cum îți faci recuperarea după un antrenament sau concurs determina cum se va desfășura următorul tău antrenament.

Îți închipui probabil că așa ceva nu poate fi adevărat. Ei bine, această opțiune este una dintre cele mai bune, dacă o comparăm cu alte variante scumpe pe care industria de profil le oferă. Mulți cicliști sunt de acord.


foto Brent Hofacker - healthline.com

Rezultatele testelor arată de asemenea și că cicliștii de anduranță preferă ca după antrenament să consume cacao cu lapte în loc de alte băuturi speciale pentru recuperare.

Studii făcute în 2016 demonstrează că laptele degresat cât și laptele gras, împreună cu băuturile speciale de recuperare, sunt lichide semnificativ mai eficiente decât apa sau chiar băuturile sportive. De asemenea, mult apreciata bere s-a dovedit a fi aproape echivalentul băuturilor sportive, dar totuși mult mai slabă în comparație cu laptele.

Cacao cu lapte consumată după antrenament sau concurs, ajută corpul să pună la loc ce a pierdut în timpul efortului, mai precis lichide, nutrienții și electroliții, pierduți prin transpirație. Conține de asemenea și echilibrul corect de carbohidrați care ajută la refacerea mușchilor obosiți.

Laptele cu cacao are același raport de carbohidrați și proteine folosit în majoritatea băuturilor pentru recuperare, dar la care lipsește reclama. Conține toate calitățile bune ale celor 9 aminoacizi esențiali pe care corpul nu-i poate produce.

Știm de asemenea și că laptele cu cacao este bogat în calciu, foarte bun pentru oase. Fiind ciclist pasionat, odată cu înaintarea în vârstă este important să consumi calciu, pentru a preveni instalarea osteoporozei, o stare în care oasele devin slabe și fragile.

IMPORTANT!
Corpul tău are nevoie de vitamina D pentru a absorbi calciul!

Concluzia nu este complicată. Poți consuma orice variantă de lapte cu cacao dorești pentru a-ți reveni după efort. Dovezile sunt clare, iar efectul funcționează.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4