cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Aripile pentru bicicletă – ghid de cumpărături
  |  12/08/2020 19:34:25   |   0 Comentarii
Aripile pentru bicicletă – ghid de cumpărături

Aripile pentru bicicletă sunt acele accesorii mai puțin interesante, dar care devin neprețuite atunci când plouă, ninge sau pur și simplu ești în pădure prin noroi cu bicicleta. Aripile vor ajuta mult ca tu și bicicleta ta să rămâneți mai curați.

Existând pe piață atâtea feluri și tipuri de aripi, de la cele pentru cursiere, la cele pentru navetă sau mtb, este greu să știi pe care trebuie să le alegi atunci când ai nevoie de așa ceva.

Aripile rapide

Sunt acelea care se fixează “permanent” pe bicicleta însă foarte rapid și ușor, folosind bridele de plastic, cunoscute și sub denumirea de „șoricei”. Aceste aripi se prind de cadru sau furcă extrem de rapid și ușor. Pentru a le demonta trebuie să tai bridele.

 

Aripile pentru bicicletele de navetă

Atunci când ai de parcurs distanță mai mare pe bicicletă, sau când ești îmbrăcat cu haine de birou, ai nevoie de protecție mai mare împotriva apei și noroiului, așa că o pereche de aripi care acoperă întreaga roată este obligatorie. Aceste aripi se fixează cu șuruburi de cardu și sunt permanente, în sensul că pentru a le da jos trebuie să deșurubezi.

 

Aripile pentru cursiere

Sunt aripi „rapide” care se prind ușor și repede de cardul și furca cursierei. Aripile dispun de coliere din silicon pe care le fixezi extrem de ușor de bicicletă. La fel de repede le și demontezi. Acest tip de aripi este deosebit întrucât sunt mai înguste, special gândite pentru cadrele cursierelor și roțile înguste.

 

Aripile pentru mtb

Aceste aripi fac parte tot din categoria celor „rapide” întrucât se fixează repede de mtb-ul tău. Aripile pentru față se prind în general cu ajutorul unui adaptor care se fixează în furcă, în timp ce aripa spate se prinde de tija de șa.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4