cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Unsprezece motive pentru care nevoie de un fat bike!
  |  06/06/2019 17:30:43   |   0 Comentarii
Unsprezece motive pentru care ai nevoie de un fat bike!

Deşi încă nu e prea hotărâtă vremea şi mai plouă prin unele zone, sezonul de bicicletă a început! Aşa că am alcătuit o listă cu 11 locuri deosebite unde trebuie să mergi cu bicicleta, anul ăsta sau în viitorul apropiat. Dar nu cu orice bicicletă ci cu un fat bike. Şi asta pentru că terenul pe care vei merge este potrivit pentru acest tip „fat” de anvelope.

Vizitează Delta Dunării din România

Delta Dunării este un monument al naturii, o rezervaţie naturală în care vei găsi nu doar zeci de specii de păsări şi peşti, dar şi liniştea interioară de care ai nevoie pentru a te încărca cu energie. În articolul publicat de noi aici povestim despre o tură făcută de redactorii de la revista Freerider.ro cu bicicletele în Delta Dunării. Traseul poate dura şi până la o săptămână şi variază de la drum de ţară la potecă, pământ şi nisip. Vedeta excursiei a fost mtb-ul Silverback Scoop Delight care a rulat „fin” indiferent de drum, excelând pe nisip şi piatră.

Explorează plajele din Irlanda

Depăsind acum graniţele ţării, mergem pe coasta Wicklow din Irlanda care se întinde de-a lungul întregii ţări, oferind 60 km de peisaj spectaculos. Traseul acoperă suprafeţe de rulare variate cum ar fi nisip, piatra şi zone indundate, făcând acest traseu să fie perfect pentru fat bike.

Priveşte Aurora Boreală în Finalnda

Gândite de la bun început să meargă bine pe zăpadă, anvelopele de 4” ale bicicletelor fat îţi permit să pedalezi fără probleme în taigaua finlandeză, de-a lungul lacurilor îngheţate şi prin pădurile preistorice, explorând sălbăticia neatinsă din Laponia. Petrece o noapte într-un iglu de sticlă şi trăieşte experienţa Aurorei Boreale, unul din cele mai emoţionante fenomene naturale de pe Pământ.

Trăieşte paradisul din Mozambic

Mozambic este cea mai spectaculoasă destinaţie din Africa cand vorbim de mare, cu plaje virgine, nisip alb şi curat, cu apa caldă a oceanului Indian şi departe de gălăgia aglomeraţiilor urbane. Un fat bike îţi va permite să ajungi pe plajele îndepărtate fără mult efort. Să iei cu tine şi o mască cu snorkel, o undiţă şi de ce nu o placă de surf şi un coş pentru picnic. Dacă ai noroc vei găsi şi ţestoase!

Răsfaţă-te cu ciocolata elveţiană

Fiind gazda anuală a concursului Snow Bike Festival, Gstaad este staţiunea perfectă pentru fat biking. Mersul cu bicicleta fat pe traseele turistice existente este permis, potecile având şi câteva coborâri la vale foarte interesante. După o zi în zăpadă te vei putea relaxa în faţa focului din şemineu în timp ce experiementezi celebra ciocolată elveţiană.

Distrează-te pe dunele de nisip din Dubai

Mulţumită anvelopelor mari ale bicicletelor fat poţi acum explora deşertul pe care înainte nu aveai cum să-l accesezi decât fie cu maşina, fie pe cămilă. Cu dune de nisip care se întind cât vezi cu ochii, un fat bike oferă distracţie fără limite! Rezervă o aventură la un „Desert Safari” şi petrece o noapte sub stele. Pentru senzaţii tari suplimentare foloseşte fat bike-ul electric Silverback S-Electro Fat.

sursa outdooruae.com
ssursa - outdooruae.com

Fă un tur în Canada în orice anotimp

Nu mai eşti legat de mersul pe bicicletă exclusiv vara, pentru că acum fat bike-ul îţi permite să pedalezi indiferent de sezon sau vreme. Multe bike parc-uri şi rezervaţii naturale din Canada construiesc iarna trasee speciale pentru bicicletele fat.

Bucură-te de plajele de pe Riviera Franceză

Riviera Franceză, cunoscută pentru cea mai frumoasă costă din lume, cu plaje din pietriş şi ape limpezi precum cristalul, este locul perfect pentru o tură pe fat bike. O astfel de bicicletă îţi permite să pedalezi fără probleme pe plajă, vizitând şi satele de pe coastă. Nu poţi avea aceeaşi experienţă locală dacă ai vizita cu maşina, autocarul sau trenul.

Participă la Yak Attack în Nepal

Un concurs cu opt etape cum nu ai mai văzut! Yak Attack din Nepal are loc în munţii Himalaya fiind concursul mtb ce se desfăşoară la cea mai mare altitudine. Condiţiile meteo variază de la vreme caniculară şi prăfuită la ger şi chiar ninsoare. Locul perfect de joacă pentru un fat bike!

Pedalează pe coasta deşertică a Namibiei

Cunoscută drept cel mai mare cimitir de nave din lume, plaja Skeleton se întinde de-a lungul întregii coaste vestice a Namibiei. Majoritatea acestei coaste magnifice nu poate fi accesată cu maşina, iar cei care vor să viziteze închiriază deobicei un avion uşor. Însă dacă iei cu tine şi un fat bike poţi vedea de aproape acest peisaj dramatic. Având peste 500 km de peisaj cu deşert, fat bike-ul electric Silverback S-Electro Fat te va ajuta să pedalezi mai mulţi kilometri pe zi.

Participă la Iditarod

E drept că acest concurs e posibil să nu fie pe placul tuturor, sau mai degrabă peste puterile noastre. Însă dacă participi va fi cu siguranţă o experienţă unică în viaţă. Iar pe fat bike se poate face! Cursa cu sănii trase de câini Iditarod are loc în Alaska şi este una dintre cele mai grele din lume, având o lungime de peste 1.600 km. Astăzi poţi participa la Iditarod şi pe bicicletă, mai precis pe fat bike.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4