cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
9 sfaturi despre „Cum să rămâi motivat să faci sport de-a lungul anului”
  |  05/31/2019 18:48:32   |   0 Comentarii
9 sfaturi despre „Cum să rămâi motivat să faci sport de-a lungul anului”

Cum în sfârşit vremea călduroasă a început să se facă simţită, cum faci să rămâi motivat să te dai pe bicicleta de-a lungul sezoanelor? Iată câteva moduri prin care îţi poţi „regla” mintea să fie motivată chiar şi când vremea nu e cea mai prietenoasă cu mersul pe bicicletă sau când ai impresia că pur şi simplu nu ai chef să ieşi la ture.

Stabileşte scopuri – Începe cu o misiune mică, dar fă-o să fie distractivă. Găseşte un traseu în zona ta sau orice eveniment cu biciclete. Dacă tot parcurgi un traseu, încarcă-l pe Strava sau altă aplicaţie sportivă, pentru a-l recomanda şi altor prieteni.

Să fie o prioritate – Poate fi dificil, dacă ai o viaţă aglomerată. E bine să stabileşti care este anotimpul potrivit pentru tine. Se spune că durează 21 de zile pentru a începe un nou obicei. Va fi nevoie poate să renunţi la emisiunile tv care se termină noaptea târziu şi să te culci mai repede.

Stabileşte un plan regulat de antrenament – Găseşte momentul cel mai bun al zilei, fie dimineaţa, fie după serviciu. Cei mai mulţi sportivi profesionişti se antrenează la aceeaşi oră în fiecare zi.

Nu lăsa vremea să te oprească – Nu lăsa niciodată vremea să fie o barieră între tine şi programul de antrenament. Nu rata ziua în care mergi cu bicicleta!

Nu pierde vremea – Fă în aşa fel încât turele pe bicicletă sa conteze. Dacă tot ai ieşit, atunci dă totul! Fă-ţi un plan şi respectă-l!

Înconjoară-te cu oameni activi – Este foarte important să ai prieteni care văd viaţa în acelasi mod ca tine. Poţi găsi apoi te poţi alătura multor grupuri active de socializare sportivă. Strava este un exemplu foarte bun.

Păstrează simplitate – Nu complica lucrurile. Nu e nevoie să te gândeşti la echipamentul ideal. Pur şi simplu începe să te dai pe bicicletă, iar restul va veni de la sine.

Foloseşte „social media” – Multă lume foloseşte servicii cum ar fi Instagram, Twitter, Facebook sau cele focusate pe sport cum ar fi Strava, SportsTracker sau TrainingPeaks. Este bine să faci schimb de experienţă cu prietenii din online. De asemenea, e posibil chiar să inspiri pe cineva la rândul tău.

Răsplăteşte-te – A venit ziua în care îţi cumperi echipament nou! După ce te-ai antrenat atâtea ore, meriţi şi tu ceva. Chiar şi doar să pui melodii noi pe telefon poate să-ţi îmbunătăţească antrenamentul.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4