cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Tinerii rideri – interviu cu Luke Moir
  |  05/21/2019 20:05:54   |   0 Comentarii
Tinerii rideri – interviu cu Luke Moir

Identificarea viitorilor campioni nu e aşa complicata precum sună. Istoria arată că probabil ei vor fi dintre cei care nu pot fi atinşi, dominând la categoriile lor „under”. Din această categorie, a noii generaţii focusate pe cross country, face parte şi Luke Moir care se ocupă de exact acest lucru.

foto Gary Perkin

Revista Bikenetwork – Să începem cu vârsta ta, unde locuieşti, la ce şcoala eşti şi ce te-a atras la mtb?

Luke – Locuiesc în Lakeside, Cape Town, am 16 ani şi sunt în clasa a 10 la Colegiul SACS. Cred că fratele şi tatăl meu m-au inspirat să mă apuc de mtb.

RB – De când pedalezi?

Luke – Cred că de pe la vreo 3 ani, deci cam de 13 ani

RB – Povesteşte-ne despre istoricul tău recent de la concursuri. Care sunt câteva din momentele tale memorabile?

Luke – Câteva din momentele mele cele mai bune vor fi câştigarea campionatelor sud-africane la cross country, maraton, enduro şi eliminator de anul trecut. Am mai câştigat nişte curse de XCO în Elveţia şi Italia, acestea fiind câteva dintre cele mai bune rezultate ale mele. Şi mai important pentru mine a fost câştigarea Campionatelor Sud Africane în primul meu an la categoria U12. Mi-a plăcut mult să pot purta tricoul de campion întreg sezonul următor.

RB – Ce planuri ai pentru sezonul 2019 şi 2020? La ce concursuri ai vrea să participi? Ai de gând să călătoreşti în Europa?

Luke – Da. Mergem în Canada în mai, pentru a participa la cursele de juniori World Series. După ce am mers în Europa 3 ani la rând am decis să mai schimbăm pentru a câştiga experienţă. Mai ales că evenimentele din Canada se potrivesc bine cu cele din calendarul sud african. Particip la Junior World Series Canada Cup la Mont Tremblant pe 26 mai şi la Junior World Series Canada Cup la Baie St Paul pe 1 iulie. Apoi sper să pot participa la ceva curse în Europa, anul următor.

 

Interviul a fost publicat în original în revista Bike Network şi poate fi citit în întregime aici. Foto Gary Perkin. 

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4