cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Tură gravel în Grecia! Ammousa Beach Loop & Meganisi Loop!
  |  05/15/2023 18:22:33   |   0 Comentarii
Tură gravel în Grecia! Ammousa Beach Loop & Meganisi Loop!

Pentru că tot a început sezonul cald trebuie să anticipăm puțin cum ni-l vom petrece. Și ce metodă mai bună avem de petrecut timpul decât pe bicicletă? Dacă intenționezi să-ți petreci ceva timp în Grecia, mai precis Lefkada, îți propunem tura denumită „Ammousa Beach Loop & Meganisi Loop”.

După cum spune și numele, este vorba de două bucle care însumează un total de 52 km. De-a lungul acestei distanțe vei acumula o diferență de nivel de aproape 1.500 m. Per ansamblu tura este destul de grea, fiind alcătuită din 6 cățărări, prima și a doua fiind cele mai importante.

Dacă consideri că tura mare, de 52 km, este prea lungă sau prea grea, atunci poți alege să pedalezi doar una din cele două bucle. De asemenea trebuie să ții cont de temperatură, vara în Grecia fiind foarte cald. Așadar, dacă urmează să faci această tură încercă să pornești cât mai devreme dimineața, pentru a fi cât mai răcoare. Mai mult! Cu cât pleci mai devreme și termini mai repede, cu atât mai mult timp vei avea, după tură, și pentru plajă și răcorire în apele cristaline ale mării Ionice! Traseul poate fi downloadat în format gpx de aici .

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4