cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Traseu enduro-mtb în Iezer-Păpușa
  |  10/20/2022 17:05:27   |   0 Comentarii
Traseu enduro-mtb în Iezer-Păpușa

Majoritatea cicliștilor și bicicliștilor se mulțumesc să se plimbe “normal” cu bicicleta, adică să facă cross-country. Asta implică atât ture de agrement cât și ieșiri mai antrenante și sportive. Însă enduro-mtb este mai diferit și implică, pe lângă îndemânare mai multă în a controla bicicleta și bicicletă oarecum diferită. Mai precis geometrie mai defensivă a cadrului și, în primul rând, suspensii mai mari, de 140 sau chiar 170 mm pentru că aici contează cât de repede mergi la vale.

Tura din munții Iezer-Păpușa are o lungime totală de 45 km din care 26 sunt la deal. Locul de start este localitatea Rucăr, de unde începe drumul forestier, la deal, cu direcția vârful Păpușa. O dată ajuns sub vârf începe adevărata aventură, pentru ca începe coborârea. Și totul pornește epic încă de la bun început! Pentru că vei coborî având în față superba panoramă a munților Piatra Craiului.

O dată terminată zona de gol alpin, vei intra în pădure, de unde începe poteca și provocările ei. Ține minte însă că traseul este sălbatic și neîntreținut, așa că așteaptă-te ca, din loc în loc, să întâlnești obstacole mari, cum ar fi copaci căzuți. Ideal este ca la tura asta să mergi împreună cu prietenii și nu singur din cel puțin două motive. Dacă te accidentezi, trebuie să fie cineva care să te ajute sau să cheme ajutoare. Și doi, nu este exclus să te întâlnești și cu Moș-Martin!

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4