cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback Siablo GR pe traseele gravel din Sithonia
  |  03/20/2020 19:33:39   |   0 Comentarii
Silverback Siablo GR pe traseele gravel din Sithonia

Bicicleta “gravel” ar putea fi considerată cea mai interesantă invenție în domeniul velo. Gravel bike-ul este o bicicletă care combină aproape toate avantajele mtb-ului și cursierei într-o singură bicicletă. O astfel de bicicletă este și Silverback Siablo GR pe care redactorii de la revista Freerider au testat-o în trecut și pe care au folosit-o inclsiv la câteva ture de asfalt și gravel în Grecia, mai precis Sithonia.

Gravel bike-ul păstrează avantajele mtb-ului și ale cursierei fără să aibă aproape niciun dezavantaj. Spre exemplu pe Siablo GR ai anvelopele late specifice mtb-ului și extrem de utile pe offroad, dar care în același timp au un profil special gândit pentru a rula cu puțin efort și pe asfalt, devenind astfel cursieră.

Transmisia unul gravel este specifică bicicletelor de asfalt, așadar randament foarte bun pe distanțe lungi. Pe de altă parte această transmisie este adaptată și nevoilor off-road. Asta înseamnă că în momentul în care părăsești asfaltul și pornești pe macadam sau chiar potecă mai tehnică, transmisia te va ajuta să urci și rampele mai abrupte.

Indiferent dacă fie nu ai loc în casă pentru două biciclete diferite și preferi doar una sau excursiile tale înseamnă rulaj și pe asfalt și pe off-road, bicicleta gravel este alegerea inteligentă, întrucât combină două biciclete într-una singură.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4