cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Ciclism: Cum să scapi de anxietatea coronavirusului
  |  03/17/2020 14:57:00   |   0 Comentarii
Pedalând: Cum să scapi de anxietatea coronavirusului

Coronavirusul a ajuns în aproape fiecare țară din lume. Infecțiile și decesele cresc. Școlile se închid. Evenimentele sunt anulate.

Izbucnirea coronavirusului, sau Covid-19, a avut deja un impact major asupra calendarului ciclismului. Multe curse au fost anulate și mai multe probleme potențiale se intrevad la orizont.

La fel ca în orice alt aspect al noii noastre abordări normale, mergeti cu bicicleta cu grijă și disciplină, pe măsură ce pandemia de coronavirus crește.

Chiar dacă personal nu sunteți într-un grup sau într-o țară cu risc ridicat, acțiunile dvs. vor ajuta la reducerea răspândirii și vor contribui la asigurarea că furnizorii de servicii medicale nu sunt copleșiți de pandemia COVID-19.

Pandemia de Coronavirus continuă să se răspândească, dar ce puteți face pentru propria sănătate și cum ar putea să vă afecteze antrenamentul?

Mersul cu bicicleta este cea mai bună metoda de a rupe anxietatea provocata de Coronavirus. Este o modalitate excelentă de a evita transportul public – e cazul multor persoane.

DISTANȚAREA SOCIALĂ

Ciclismul în timpul acestei pandemii este o alegere importantă pentru călătorie, în general, având în vedere sfaturile de a practica distanțarea socială.

În timp ce prindeti doi iepuri dintr-o lovitura, antrenându-va și distrându-vă în această perioadă stresantă, ciclismul în grup ar trebui să se faca, evitând atingerea inutilă sau folosirea impreuna a sticlelor de apă.

Menținerea activă în această perioadă vă va ajuta sistemul imunitar și știm cu toții că exercitiul este  rețeta pentru o sănătate bună.

Nu va zgarciti cu spalatul mainilor des, atât înainte cât și după o plimbare. Folosirea igienizantului pentru mâini și a spray-ului pentru suprafete vor ajuta la prevenirea oricăror viruși.

Dacă simțiți că aveți simptome asemănătoare gripei, este important să beneficiați de asistență medicală promptă. Sunați la spitalul local, la clinică și purtați o mască odată ce părăsiți casa.

Evitați sălile de sport și adoptați o formă de transport și exerciții fizice mai igienice, mai favorabile climei. Folositi mai mult bicicleta si evitati transportul public, astfel se va creea o lume mai sigură și mai verde și ceva la care să zâmbești, chiar și din spatele măștii care va acopera fata.

Sursa: https://silverbacklab.com/cycling-how-to-get-rid-of-coronavirus-anxieties/

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4